Lediga jobb Emballator Mellerud AB i Mellerud

Se alla lediga jobb från Emballator Mellerud AB i Mellerud. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Mellerud som finns inom det yrket.

Industrielektriker

Emballator Mellerud söker en Industrielektriker . Är du en teknikintresserad person som trivs med att tillhöra ett team? Då vill vi att du blir en del av oss! Som industrielektriker på Emballator Mellerud ingår du i vårt team som ser till att produktionen är i drift genom avhjälpande och förebyggande underhåll samt att stödja tillverkningsprocessen i löpande arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår även mekanik- pneumatik- och hydralikarbete. Arbetsti... Visa mer
Emballator Mellerud söker en Industrielektriker . Är du en teknikintresserad person som trivs med att tillhöra ett team? Då vill vi att du blir en del av oss!
Som industrielektriker på Emballator Mellerud ingår du i vårt team som ser till att produktionen är i drift genom avhjälpande och förebyggande underhåll samt att stödja tillverkningsprocessen i löpande arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår även mekanik- pneumatik- och hydralikarbete. Arbetstiderna är fm- och emskift samt arbete var tredje helg. Denna roll ingår i vårt underhållsteam som består av elektriker, mekaniker, teamledare och automation- och underhållschef.
Vi söker dig med ett tekniskt intresse. Du är flexibel, gillar felsökning och kan hantera snabba ändringar i planeringen. Branschkunnig, ansvarfull och säkerhetstänk är en naturlig del av arbetet. För att trivas i teamet ser vi att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.
Din kompetens: Gymnasieutbildning med inriktning el/automation eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt. Det är meriterande med några års erfarenhet inom yrket. Egen behörighet är högt meriterat.
Vad erbjuder vi dig? Ett stimulerande, varierat och utmanande arbete och god gemenskap.
Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV. Urval sker löpande.
Emballator Mellerud är specialister på flaskor och dunkar för kemtekniska produkter, läkemedel och livsmedel. Vi tillverkar och säljer även sportflaskor. Vi är cirka 75 medarbetare, omsätter omkring 220 miljoner SEK och finns i Mellerud. Emballator Mellerud är en del av Emballator-koncernen som erbjuder ett brett utbud av förpackningslösningar. Visa mindre