Lediga jobb Kubbonge AB i Mellerud

Se alla lediga jobb från Kubbonge AB i Mellerud. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Mellerud som finns inom det yrket.

Föreståndare

Ansök    Nov 3    Kubbonge AB    Administrativ chef
Föreståndare sökes för ett HVB-hem, flickor med missbruk. Du kommer att leda och utveckla en verksamhet som på bästa sätt skall tillgodose en individs behov av psykisk och fysisk hälsa. Du skall ansvara för och organisera verksamheten, så att individerna får den vård de har rätt till. Du kommer ha verksamhets-, personal och budgetansvar. Du leder och följer upp personalens behandlingsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att vara delaktig i samordning av i... Visa mer
Föreståndare sökes för ett HVB-hem, flickor med missbruk.
Du kommer att leda och utveckla en verksamhet som på bästa sätt skall tillgodose en individs behov av psykisk och fysisk hälsa. Du skall ansvara för och organisera verksamheten, så att individerna får den vård de har rätt till. Du kommer ha verksamhets-, personal och budgetansvar.
Du leder och följer upp personalens behandlingsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att vara delaktig i samordning av insatser ifrån övriga aktörer som t.ex. socialtjänst och anhöriga. Du ansvarar för in- och utskrivning i verksamheten samt håller i kontakter gentemot beställarkommuner och myndigheter.
Behandlingsmetod och förhållningssätt som vi utgår ifrån är traumabaserad missbruksvård, mentalisering samt lågaffektivt bemötande med miljöterapeutiska inslag.
Du ansvarar för verksamhetens kontinuerliga kvalitets- och utvecklingsarbete. Du ansvarar även för att den dokumentation som görs följer gällande lagstiftning. Du följer upp och utvärderar de insatser som utförs.


Kvalifikationer
Du skall ha en akademisk grundexamen om minst 180 hp, socionom, beteendevetare, socialpedagog . Du har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg samt erfarenhet av behandlingsarbete med missbruk. Du skall ha god kännedom med de lagar och regler som styr verksamheten.


Tjänsten kräver att du har chefserfarenhet, samt gärna relevanta ledarskapsutbildningar. Som ledare har du självinsikt och är trygg i dig själv. Vi värdesätter att personliga egenskaper som gör att du kan skapa ett bra samarbetsklimat, utveckla verksamheten och skapa ett engagemang hos personal och de inskrivna på boendet.


Vi följer de kompentens-krav som IVO ställer för en tilltänkt föreståndare då det gäller grundutbildning och erfarenhet. IVO kommer att inhämta referenser, misstanke- och belastningsregister samt utdrag ifrån Kronofogdemyndighet innan godkännande av ny föreståndare kan ske.
Körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete Visa mindre