Lediga jobb Orvelin Group Holding AB i Mellerud

Se alla lediga jobb från Orvelin Group Holding AB i Mellerud. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Mellerud som finns inom det yrket.

Butiksansvarig och butikssäljare till T-Sport Outlet Mellerud

Orvelin Gruppen är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 500 anställda och omsätter cirka 1,8 miljarder kronor. Vi är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Vi bedriver gränshandel med ett 30-tal butiker inom konfektyr, kosttillskott, tobak och läsk. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. A... Visa mer
Orvelin Gruppen är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 500 anställda och omsätter cirka 1,8 miljarder kronor. Vi är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Vi bedriver gränshandel med ett 30-tal butiker inom konfektyr, kosttillskott, tobak och läsk. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt. Att få saker att växa, att få verksamheter att utvecklas, att ta beslut.


T-sport är en del av Orvelin gruppen och Olav-Thon gruppen.T-Sport slog upp portarna till sin första butik i juni 2018 på Tanum Shoppingcenter. I november 2020 öppnades vår outlet i Mellerud och sommaren 2022 öppnade vi på Nordby Shoppingcenter. Vår stora sportbutik i Tanum på 3 000 kvm har som målsättning att tillgodose hela familjens behov. Förutom ett brett sortiment av kläder och skor har vi också spetskompetens inom jakt, fiske och friluftsliv. Du hittar även oberoende av säsong både cyklar och skidor i vårt sortiment.Är du en person med engagemang för försäljning, kundservice och ett stort intresse för sport & friluftsliv? Nu söker vi både butikssäljare och butiksansvarig till vår butik i Mellerud!

 

Vi söker

Vi söker efter dig som har ett genuint intresse för sport och friluftsliv och som gärna lever ett aktivt liv.

För att trivas hos oss ser vi att du har ett stort engagemang för kundservice och vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Vi värdesätter din personlighet men tidigare erfarenheter inom handel, sport och friluftsliv är meriterande.

Arbetsuppgifter

Den främsta arbetsuppgiften är att ge våra kunder den bästa servicen. I arbetsuppgifterna för butikssäljare ingår bland annat:

- Varumottagning och påfyllning
- Kassatjänstgöring
- Inleverans av varor
- Städa och hålla god ordning

I rollen som butiksansvarig söker vi en person som kan driva försäljning och tillsammans med dina medarbetare nå uppsatta mål. Du har utöver ovan arbetsuppgifter även ansvar för rekrytering, schemaplanering, komplettering av varor och arbetsmiljö. 

 

Varför ska du jobba hos T-Sport?

Hos oss får du möjlighet att tillsammans med kollegor arbeta i en stor butik med brett sortiment inom sport och friluftsliv. Du får chansen att jobba inom ett växande företag med goda möjligheter att utvecklas inom olika produktkategorier som jakt, fiske och skor.

Vi erbjuder två butikssäljartjänster på 50% och 20%. Tjänsten som butiksansvarig är 80%. 

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta verksamhetschef Hans Olausson, [email protected].

 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre