Lediga jobb Oscarssons Mark & Entreprenad i Mellerud AB i Mellerud

Se alla lediga jobb från Oscarssons Mark & Entreprenad i Mellerud AB i Mellerud. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Mellerud som finns inom det yrket.

Stensättare

Tjänsten är en heltid och med tillträde enligt överenskommelse. Vårt arbetsområde är i största del inom Trestadområdet. Du skall ha goda kunskaper inom markarbeten och vara kunnig inom finplanering och stenläggning/granitarbeten i synnerhet. Du skall kunna hantera laser och läsa ritningar samt kunna höjdsätta olika nivåer inom arbetsmomentet. Flera års praktisk arbetslivserfarenhet är ett krav. För att passa in i vårt arbetslag ser vi dig som ansvarsfull,... Visa mer
Tjänsten är en heltid och med tillträde enligt överenskommelse.
Vårt arbetsområde är i största del inom Trestadområdet.
Du skall ha goda kunskaper inom markarbeten och vara kunnig inom finplanering och stenläggning/granitarbeten i synnerhet.
Du skall kunna hantera laser och läsa ritningar samt kunna höjdsätta olika nivåer inom arbetsmomentet.
Flera års praktisk arbetslivserfarenhet är ett krav.
För att passa in i vårt arbetslag ser vi dig som ansvarsfull, noggrann och har en god problemlösningsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och kunder.
Skicka ansökan med CV och personligt brev till [email protected] eller Oscarssons Mark & Entreprenad AB, Sapphultsgatan 5, 464 34 Mellerud
Med vänliga hälsningar
Christian Nielsen för
Oscarssons Mark & Entreprenad AB Visa mindre