Lediga jobb som Administrativ chef i Mellerud

Se lediga jobb som Administrativ chef i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Socialförvaltningen söker enhetschef för administration och bemanning

Ansök    Jul 8    Melleruds kommun    Administrativ chef
I Melleruds kommun satsar vi framåt och vågar tänka nytt! Socialförvaltningen i Mellerud består av 450 medarbetare och 19 enhetschefer. En väl fungerande bemanningsenhet är en viktig del i att rusta oss för framtiden och fortsätta på inslagen väg mot en god, effektiv bemanning där heltid är norm. Enheten för administration och bemanning är ett viktigt nav för hela förvaltningen. Mellerud och Bengtsfors kommun har ett samarbete inom det sociala verksamhets... Visa mer
I Melleruds kommun satsar vi framåt och vågar tänka nytt! Socialförvaltningen i Mellerud består av 450 medarbetare och 19 enhetschefer. En väl fungerande bemanningsenhet är en viktig del i att rusta oss för framtiden och fortsätta på inslagen väg mot en god, effektiv bemanning där heltid är norm. Enheten för administration och bemanning är ett viktigt nav för hela förvaltningen.
Mellerud och Bengtsfors kommun har ett samarbete inom det sociala verksamhetsområdet och leds av en gemensam socialchef. Med sociala verksamhetsområdet avses vård och omsorg, individ- och familjeomsorg samt LSS, socialpsykiatri och daglig verksamhet. Vi har regelbundna träffar med alla enhetschefer i Mellerud och Bengtsfors inom det sociala området där du kommer att ingå. Samarbetet är unikt i Sverige och en satsning för att stärka möjligheterna till verksamhetsutveckling.
Vill du vara med på vår spännande resa och ingå i en förvaltning som präglas av nytänkande, utveckling och framåtanda? Då ska du söka tjänsten som enhetschef för administration och bemanning hos oss!
Arbetsbeskrivning
Inom administrativa enheten arbetar 15 medarbetare. Enheten ansvarar för förvaltningens centrala bemanningsenhet som servar övriga enheter inom Socialförvaltningen med rekrytering av timanställda och tillsättning av arbetspass vid frånvaro. Administrativa enheten ger också administrativt stöd till förvaltningen inom ekonomiadministration, personaladministration och systemadministration. Inom uppdraget ligger även ansvar för Socialförvaltningens servicecenter dit medborgare kan vända sig.
I uppdraget ingår att samordna, leda och fördela uppdrag inom den administrativa enheten. Du har budget- och personalansvar samt ansvar för kvalitets- och utvecklingsarbete inom din enhet. Du arbetar också för att kvalitetssäkra administrativa processer inom förvaltningen.
Du kommer ingå i förvaltningens ledningsgrupp och rapportera direkt till socialchef.
Kompetens och erfarenhet
Du har högskoleexamen inom personalområdet eller annat område som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har relevant erfarenhet inom verksamhetsområdet och vi ser gärna att du har chefserfarenhet. Särskilt meriterande är kompetens, erfarenhet och utbildning inom schemaläggning, bemanning och personaladministration. Vi söker dig som har förmågan att leda medarbetare genom ett tydligt och närvarande ledarskap och att driva och utveckla vår verksamhet. Du har personlig kompetens som samarbetsförmåga, ärlighet och nyfikenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan via e-post till [email protected]
Anställningsformer Tillsvidareanställning from 1/9 2021 eller enligt överenskommelse
Lön Individuell lönesättning Visa mindre

Föreståndare

Ansök    Nov 3    Kubbonge AB    Administrativ chef
Föreståndare sökes för ett HVB-hem, flickor med missbruk. Du kommer att leda och utveckla en verksamhet som på bästa sätt skall tillgodose en individs behov av psykisk och fysisk hälsa. Du skall ansvara för och organisera verksamheten, så att individerna får den vård de har rätt till. Du kommer ha verksamhets-, personal och budgetansvar. Du leder och följer upp personalens behandlingsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att vara delaktig i samordning av i... Visa mer
Föreståndare sökes för ett HVB-hem, flickor med missbruk.
Du kommer att leda och utveckla en verksamhet som på bästa sätt skall tillgodose en individs behov av psykisk och fysisk hälsa. Du skall ansvara för och organisera verksamheten, så att individerna får den vård de har rätt till. Du kommer ha verksamhets-, personal och budgetansvar.
Du leder och följer upp personalens behandlingsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att vara delaktig i samordning av insatser ifrån övriga aktörer som t.ex. socialtjänst och anhöriga. Du ansvarar för in- och utskrivning i verksamheten samt håller i kontakter gentemot beställarkommuner och myndigheter.
Behandlingsmetod och förhållningssätt som vi utgår ifrån är traumabaserad missbruksvård, mentalisering samt lågaffektivt bemötande med miljöterapeutiska inslag.
Du ansvarar för verksamhetens kontinuerliga kvalitets- och utvecklingsarbete. Du ansvarar även för att den dokumentation som görs följer gällande lagstiftning. Du följer upp och utvärderar de insatser som utförs.


Kvalifikationer
Du skall ha en akademisk grundexamen om minst 180 hp, socionom, beteendevetare, socialpedagog . Du har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg samt erfarenhet av behandlingsarbete med missbruk. Du skall ha god kännedom med de lagar och regler som styr verksamheten.


Tjänsten kräver att du har chefserfarenhet, samt gärna relevanta ledarskapsutbildningar. Som ledare har du självinsikt och är trygg i dig själv. Vi värdesätter att personliga egenskaper som gör att du kan skapa ett bra samarbetsklimat, utveckla verksamheten och skapa ett engagemang hos personal och de inskrivna på boendet.


Vi följer de kompentens-krav som IVO ställer för en tilltänkt föreståndare då det gäller grundutbildning och erfarenhet. IVO kommer att inhämta referenser, misstanke- och belastningsregister samt utdrag ifrån Kronofogdemyndighet innan godkännande av ny föreståndare kan ske.
Körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete Visa mindre