Lediga jobb som Inköpssekreterare i Mellerud

Se lediga jobb som Inköpssekreterare i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Reservdelsansvarig till Axima i Erikstad

Ansök    Nov 7    Axima AB    Inköpssekreterare
ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att agera problemlösare åt våra kunder för att serva dem i vår butik och över telefon. Du ska kunna arbeta i team och självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av reservdelar och småmaskiner. Du supporterar även våra servicemekaniker i det dagliga arbetet med att ta fram och beställa reservdelar. Du ansvarar över din avdelnings budget, lagerhållning, butik, ka... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att agera problemlösare åt våra kunder för att serva dem i vår butik och över telefon.

Du ska kunna arbeta i team och självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av reservdelar och småmaskiner. Du supporterar även våra servicemekaniker i det dagliga arbetet med att ta fram och beställa reservdelar.

Du ansvarar över din avdelnings budget, lagerhållning, butik, kampanjer, inventering, jour och semesterplanering mm.  

Erfarenhet av entreprenad- och lantbruksmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang.DINA KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet, du är dessutom stresstålig och gillar att hålla många bollar i luften. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne.

Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service.

B-körkort, goda datakunskaper samt engelska kunskaper är ett krav då vi dagligen har kontakt med utländska leverantörer.ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Erikstad

ANSÖKAN
Rekrytering sker löpande, ansök genom att fylla i formuläret.

UPPLYSNINGAR
Andreas Broberg, Platschef: 0530-40445, [email protected]

Vi tror på våra ledord som är Engagemang - Tillgänglighet - Trygghet

Välkommen till www.axima.se

OM AXIMAKONCERNEN


Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är ca 250 medarbetare och omsätter ca 1250 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Isuzu pickup, Fiat transportbilar med flera. Visa mindre