Lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Mellerud

Se lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Maskinmekaniker med Svetskunskaper till Åsensbruk Mellerud

Om Kunden Tyre Recyclings verksamhet tjänar som test- och referensanläggning för det svenska företaget Scandinavian Enviro Systems som bygger, utvecklar och säljer anläggningar för återvinning av innehållet i fordonsdäck. Bolaget har utvecklat en process som gör det möjligt att utvinna kimrök ur de uttjänta fordonsdäcken. Kimröken används sedan till bland annat produktion av gummipluggar för användning i bildindustrin. Återvinningen är baserad på bolaget... Visa mer
Om Kunden
Tyre Recyclings verksamhet tjänar som test- och referensanläggning för det svenska företaget Scandinavian Enviro Systems som bygger, utvecklar och säljer anläggningar för återvinning av innehållet i fordonsdäck. Bolaget har utvecklat en process som gör det möjligt att utvinna kimrök ur de uttjänta fordonsdäcken. Kimröken används sedan till bland annat produktion av gummipluggar för användning i bildindustrin.

Återvinningen är baserad på bolagets patenterade pyrolysteknik. Genom produktionen omvandlas bildäcken till kimrök, olja, stål och gas. Den framställda kimröken är en produkt som återvinns för användning inom gummiindustrin. Ett exempel på detta är att företagets återvunna kimrök används i chassipluggar som levereras till Volvo Cars. Den utvunna gasen nyttjas i den egna återvinningsprocessen medan oljan återvinns till bränsleolja i industrin. Företaget tittar på möjligheten att förfina den återvunna oljan så att den går att använda i förbränningsmotorer.

- Varje år skrotas 14 miljoner ton uttjänta däck runt om i världen. Vi menar att vi har skapat en enkel lösning på ett globalt problem. Den långsiktiga målsättningen är att även kunna använda den återvunna kimröken i nyproduktion av däck. När uttjänta däck till stor del kan bli till nya har vi verkligen skapat ett cirkulärt kretslopp, säger CFO Urban Folcker.

I lilla Åsensbruk sysselsätter företaget i dagsläget 12 personer där anläggningen inte enbart används för att löpande producera återvunnen kimrök, utan även som en fullskalig referens- och testanläggning för leverans av anläggningar till externa beställare. Bolagets teknik och lösning sprids nu över hela världen och sätter svensk miljöteknik i fokus, men valet att etablera sig i just det gamla pappersbruket i Åsensbruk var från början ingen självklarhet.

Om Jobbet
Nu söker vi en Maskinmekaniker med svetskunskaper till Tyre Recycling In Sweden AB:

Anställningen börjar med en inhyrning med stora chanser till en tillsvidareanställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter består av service, felsökning och reparation av de maskiner som nyttjas i verksamheten.

Erfarenhet
Vi söker dig som har flera år i ryggen och erfarenhet av självständigt verkstadsarbete samt svets kompetens. Vi ser att du har ett stort intresse av att meka och en vilja att lära ännu mer.

Ansökan
Tjänsten är heltid/dagtid.

Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående Visa mindre

Fordonstekniker / Bilmekaniker

Vi söker servicetekniker till vår anläggning i Mellerud. Vi söker en ny ambitiös medarbetare som har lätt att ta egna initiativ, är nyfiken på nya saker och har lätt att lära sig nya saker. Du bör i grunden ha fordonsteknisk utbildning genom antingen skola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. I Mellerud har vi verkstad och försäljning för Mercedes-Benz, Hyundai, Isuzu, Opel, Suzuki och Subaru. Har du erfarenhet av att ha jobbat med någon av dessa varumä... Visa mer
Vi söker servicetekniker till vår anläggning i Mellerud.
Vi söker en ny ambitiös medarbetare som har lätt att ta egna initiativ, är nyfiken på nya saker och har lätt att lära sig nya saker. Du bör i grunden ha fordonsteknisk utbildning genom antingen skola eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
I Mellerud har vi verkstad och försäljning för Mercedes-Benz, Hyundai, Isuzu, Opel, Suzuki och Subaru. Har du erfarenhet av att ha jobbat med någon av dessa varumärken är det en fördel. Bilbolaget är dessutom en Autoexperten-verkstad vilket innebär att vi servar/reparerar alla bilmärken. Då vi också har skadeverkstad är det meriterande om du tidigare jobbat med Skadereparationer.
Tycker du om att utföra dina jobb i rask takt med hög kvalité och skapa en bra kundnöjdhet kan du vara den vi söker. Roy Andersson Bilbolaget är verksamma i bilbranschen sedan 60 år tillbaka och finns på flera orter.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdagen. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Vi söker verkstadsmekaniker till vår verkstad på Bäcken. Hilmér Lantbruk bedriver växtodling, grisuppfödning och biogasproduktion. Vi söker dig som har erfarenhet av att hålla ordning och reda kring din arbetsplats och tycker det är roligt att lösa problem. En typisk arbetsdag så kan du komma att skruva på allt från en traktor till en diskmaskin. Vi underhåller all vår teknik som tillhör driften. Det är viktigt att du känner dig trygg i att jobba själv ... Visa mer
Vi söker verkstadsmekaniker till vår verkstad på Bäcken.
Hilmér Lantbruk bedriver växtodling, grisuppfödning och biogasproduktion.
Vi söker dig som har erfarenhet av att hålla ordning och reda kring din arbetsplats och tycker det är roligt att lösa problem.
En typisk arbetsdag så kan du komma att skruva på allt från en traktor till en diskmaskin. Vi underhåller all vår teknik som tillhör driften.
Det är viktigt att du känner dig trygg i att jobba själv och ta beslut om vad som behöver göras.
Du jobbar i ett arbetslag om ca 10st där alla har olika uppgifter men träffas och äter tillsammans.
Ditt jobb kommer att glädja många härliga kollegor!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Melleruds kommun söker Drifttekniker VA

Vad kul att du är intresserad av oss! Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare ve... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av oss!

Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.


Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.


Om verksamheten

VA-enheten ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten. Samla in spillvatten och rena det. Hantering av dagvatten. Enheten består idag av 10 personer. Enheten arbetar i nära samarbete med Gatuenheten som utför arbete på distributionsanläggningen.


Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på VA-enheten ingår du i ett team tillsammans med fem andra drifttekniker och en driftledare. Teamet ansvarar för att säkra dricksvattenleveranser, ur både kvalité och kvantitets perspektiv till våra kunder samt att rena kundernas spillvatten. I Arbetsuppgifter ingår bland annat uppföljning av driften på våra anläggningar, kalibrering av instrument, rengöring, provtagning i verk och hos abonnenter, underhållsarbeten av exempelvis renovering av pumpar samt processtyrning. I tjänsten ingår beredskap. Det dagliga arbetet planeras tillsammans inom teamet. 


Kvalifikationer

Du är utbildad drifttekniker alternativt har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är önskvärt att du har erfarenhet av automation, styr-och reglersystem, drift- och underhållsarbete samt mekaniskt arbete.

Som person ska du vara strukturerad och analytisk, ha god samarbetsförmåga samt vara självständig och drivande. God datavana.

Du behärskar det svenska språket flytande i såväl tal som skrift samt innehar B-körkort för manuell växellåda.


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar tobaksfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan.

För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.

Varmt välkommen med din ansökan!Observera att frågor gällande tjänsten inte kan besvaras förrän vecka 30 och framåt på grund av semesterledighet. Visa mindre

Maskinmekaniker med Svetskunskaper till Åsensbruk Mellerud

Om Kunden Tyre Recyclings verksamhet tjänar som test- och referensanläggning för det svenska företaget Scandinavian Enviro Systems som bygger, utvecklar och säljer anläggningar för återvinning av innehållet i fordonsdäck. Bolaget har utvecklat en process som gör det möjligt att utvinna kimrök ur de uttjänta fordonsdäcken. Kimröken används sedan till bland annat produktion av gummipluggar för användning i bildindustrin. Återvinningen är baserad på bolaget... Visa mer
Om Kunden
Tyre Recyclings verksamhet tjänar som test- och referensanläggning för det svenska företaget Scandinavian Enviro Systems som bygger, utvecklar och säljer anläggningar för återvinning av innehållet i fordonsdäck. Bolaget har utvecklat en process som gör det möjligt att utvinna kimrök ur de uttjänta fordonsdäcken. Kimröken används sedan till bland annat produktion av gummipluggar för användning i bildindustrin.

Återvinningen är baserad på bolagets patenterade pyrolysteknik. Genom produktionen omvandlas bildäcken till kimrök, olja, stål och gas. Den framställda kimröken är en produkt som återvinns för användning inom gummiindustrin. Ett exempel på detta är att företagets återvunna kimrök används i chassipluggar som levereras till Volvo Cars. Den utvunna gasen nyttjas i den egna återvinningsprocessen medan oljan återvinns till bränsleolja i industrin. Företaget tittar på möjligheten att förfina den återvunna oljan så att den går att använda i förbränningsmotorer.

- Varje år skrotas 14 miljoner ton uttjänta däck runt om i världen. Vi menar att vi har skapat en enkel lösning på ett globalt problem. Den långsiktiga målsättningen är att även kunna använda den återvunna kimröken i nyproduktion av däck. När uttjänta däck till stor del kan bli till nya har vi verkligen skapat ett cirkulärt kretslopp, säger CFO Urban Folcker.

I lilla Åsensbruk sysselsätter företaget i dagsläget 12 personer där anläggningen inte enbart används för att löpande producera återvunnen kimrök, utan även som en fullskalig referens- och testanläggning för leverans av anläggningar till externa beställare. Bolagets teknik och lösning sprids nu över hela världen och sätter svensk miljöteknik i fokus, men valet att etablera sig i just det gamla pappersbruket i Åsensbruk var från början ingen självklarhet.

Om Jobbet
Nu söker vi en Maskinmekaniker med svetskunskaper till Tyre Recycling In Sweden AB:

Anställningen börjar med en inhyrning med stora chanser till en tillsvidareanställning hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter består av service, felsökning och reparation av de maskiner som nyttjas i verksamheten.

Erfarenhet
Vi söker dig som har flera år i ryggen och erfarenhet av självständigt verkstadsarbete samt svets kompetens. Vi ser att du har ett stort intresse av att meka och en vilja att lära ännu mer.

Ansökan
Tjänsten är heltid/dagtid.

Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående Visa mindre

Industrielektriker till Vänersborg

Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning                                  Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk. Bakgrund Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker... Visa mer
Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                 
Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker. Som person är du lyhörd, självgående, lösningsorienterad som utför ditt arbete noggrant. Säkerhet och kvalité är en självklarhet i ditt arbete. Du har ett teknikintresse och arbetar med kundens behov i fokus. Du har ECY-certifikat
Du har mobil plattform fallskydd
Du har brandfarliga arbeten
Du har körkort B
Du har goda kunskaper i svenska, både tal skrift
Meriterande Du har skötsel av el anläggningar
Du har goda kunskaper i engelska

Övrig information
Start: 1 april
Omfattning: Heltid, dagtid, måndag – torsdag 7–18, ledig fredagar. Uppdraget sträcker sig fram till hösten.
Placering: Vänersborg

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad på [email protected] eller 0723–255 442

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida http://barona.se/om-oss/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industrielektriker till Vänersborg

Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning                                  Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk. Bakgrund Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker... Visa mer
Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                 
Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker. Som person är du lyhörd, självgående, lösningsorienterad som utför ditt arbete noggrant. Säkerhet och kvalité är en självklarhet i ditt arbete. Du har ett teknikintresse och arbetar med kundens behov i fokus. Du har ECY-certifikat
Du har mobil plattform fallskydd
Du har brandfarliga arbeten
Du har körkort B
Du har goda kunskaper i svenska, både tal skrift
Meriterande Du har skötsel av el anläggningar
Du har goda kunskaper i engelska

Övrig information
Start: 1 april
Omfattning: Heltid, dagtid, måndag – torsdag 7–18, ledig fredagar. Uppdraget sträcker sig fram till hösten.
Placering: Vänersborg

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad på [email protected] eller 0723–255 442

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida http://barona.se/om-oss/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industrielektriker till Vänersborg

Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning                                  Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk. Bakgrund Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker... Visa mer
Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                 
Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker. Som person är du lyhörd, självgående, lösningsorienterad som utför ditt arbete noggrant. Säkerhet och kvalité är en självklarhet i ditt arbete. Du har ett teknikintresse och arbetar med kundens behov i fokus. Du har ECY-certifikat
Du har mobil plattform fallskydd
Du har brandfarliga arbeten
Du har körkort B
Du har goda kunskaper i svenska, både tal skrift
Meriterande Du har skötsel av el anläggningar
Du har goda kunskaper i engelska

Övrig information
Start: 1 april
Omfattning: Heltid, dagtid, måndag – torsdag 7–18, ledig fredagar. Uppdraget sträcker sig fram till hösten.
Placering: Vänersborg

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad på [email protected] eller 0723–255 442

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida http://barona.se/om-oss/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker industrielektriker till Vänersborg

Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning                                  Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk. Bakgrund Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker... Visa mer
Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                 
Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker. Som person är du lyhörd, självgående, lösningsorienterad som utför ditt arbete noggrant. Säkerhet och kvalité är en självklarhet i ditt arbete. Du har ett teknikintresse och arbetar med kundens behov i fokus. Du har ECY-certifikat
Du har mobil plattform fallskydd
Du har brandfarliga arbeten
Du har körkort B
Du har goda kunskaper i svenska, både tal skrift
Meriterande Du har skötsel av el anläggningar
Du har goda kunskaper i engelska

Övrig information
Start: 1 april
Omfattning: Heltid, dagtid, måndag – torsdag 7–18, ledig fredagar. Uppdraget sträcker sig fram till hösten.
Placering: Vänersborg

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad på [email protected] eller 0723–255 442

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida http://barona.se/om-oss/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dals Långed: Tekniker/Konstruktör

Vi rekryterar en tekniker till Lattix Lattix Production AB är ett litet bolag med tro på framtiden, Lattix utvecklar och producerar passivt säkra och brytbara aluminiummaster och konstruktioner för i huvudsak väg och flygindustrin. Vi ser en spännande tid framför oss med god tillväxt och har en bra investeringsplan som skall hjälpa oss framåt. Vår fabrik ligger i Bengtsfors kommun och du kommer att välkomnas till ett nyrenoverat modernt kontor och positiv... Visa mer
Vi rekryterar en tekniker till Lattix

Lattix Production AB är ett litet bolag med tro på framtiden, Lattix utvecklar och producerar passivt säkra och brytbara aluminiummaster och konstruktioner för i huvudsak väg och flygindustrin. Vi ser en spännande tid framför oss med god tillväxt och har en bra investeringsplan som skall hjälpa oss framåt. Vår fabrik ligger i Bengtsfors kommun och du kommer att välkomnas till ett nyrenoverat modernt kontor och positiva medarbetare.

Tjänsten

Vi söker nu en tekniker som vill vara med och påverka och vara en viktig del i vår tillväxt. Arbetet innebär att ta ansvar för våra konstruktioner/nya produkter både design och beräkningsmässigt. Det krävs ritningsvana i Solid Works, beräkningskunskap och materialkunskap.

Du skall också stötta vår säljavdelning med tekniskt kunnande och design av nya produkter.

I vår produktion behövs stöd i produktionsteknik och viss konstruktion av produktionshjälpmedel.

Vi har en investeringsplan på nya maskiner där ny och gammal teknik kan komma till användning.

I dina uppgifter ingår bland annat:

Utveckling av nya produktkoncept
Produkt vård och förbättringar av befintliga produkter
Framställning av 3D-modeller, ritningar och tekniska specifikationer
Beräkning
Nära samarbete med produktion, kvalitetsavdelning och underleverantörer
Säkerställa att relevanta direktiv för CE-märkning uppfylls
Säkerställa att relevanta direktiv för våra EN certifikat följs
Stötta vår säljavdelning med tekniskt kunnande och dokumentation
Din profil

Vi tror att du har:

Några års erfarenhet av liknande arbete
Högskoleexamen inom maskinteknik, produktutveckling eller motsvarande. Alternativt har du en gymnasieexamen och flerårig arbetslivserfarenhet som produktutvecklare.
Erfarenhet av konstruktion i CAD-verktyg
Goda kunskaper i svenska och engelska
Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten, [email protected] Visa mindre

Söker industrielektriker till Vänersborg

Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning                                  Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk. Bakgrund Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker... Visa mer
Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                 
Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker. Som person är du lyhörd, självgående, lösningsorienterad som utför ditt arbete noggrant. Säkerhet och kvalité är en självklarhet i ditt arbete. Du har ett teknikintresse och arbetar med kundens behov i fokus. Du har ECY-certifikat
Du har mobil plattform fallskydd
Du har brandfarliga arbeten
Du har körkort B
Du har goda kunskaper i svenska, både tal skrift
Meriterande Du har skötsel av el anläggningar
Du har goda kunskaper i engelska

Övrig information
Start: 1 april
Omfattning: Heltid, dagtid, måndag – torsdag 7–18, ledig fredagar. Uppdraget sträcker sig fram till hösten.
Placering: Vänersborg

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad på [email protected] eller 0723–255 442

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida http://barona.se/om-oss/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig servicetekniker

Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Är du tekniskt kunnig och bilintresserad?  Då kan du vara den vi söker som Personlig Servicetekniker till Brandt. Beskrivning Brandt personbilar består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel. Vi är i dagsläget cirka 500 medansvariga.   Om tjänsten Som Personlig Servicetekniker på Brandt arbetar du med några av bilvärldens mest kända... Visa mer
Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Är du tekniskt kunnig och bilintresserad?  Då kan du vara den vi söker som Personlig Servicetekniker till Brandt.

Beskrivning
Brandt personbilar består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel. Vi är i dagsläget cirka 500 medansvariga.  

Om tjänsten
Som Personlig Servicetekniker på Brandt arbetar du med några av bilvärldens mest kända märken såsom Volvo, Polestar, Renault och Dacia. Du planerar själv din dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när kunden besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen, från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Vi arbetar utifrån att göra verkstadsbesöket enklare, snabbare och mer personligt för kunden.  I våra verkstäder arbetar vi enligt VPS som innebär att två personliga servicetekniker jobbar tillsammans på en lyft.

Vem är du?
Vi tror att du har ett tekniskt intresse och trivs bra med att arbeta ut mot kund. Som person är du engagerad, lyhörd, och tydlig för att kunna förstå kundens behov och beskriva hur dessa ska lösas. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänk, vi vill ha supernöjda kunder! Du har ett strukturerat arbetssätt, och arbetar gärna utifrån rutiner och processer. Ibland håller inte planeringen vilket kräver att du är flexibel och stresstålig. Vidare har du ett positivt synsätt och lätt för att samarbeta med andra.

Kvalifikationer
Du har
- gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning
- minst B-körkort
- goda datakunskaper

Meriterande
- Erfarenhet av liknande arbete

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker för Mercedes-Benz

Vi söker nu servicetekniker ( inriktning Mercedes-Benz ) till vår anläggning i Mellerud. Vi söker en ambitiös medarbetare som har lätt att ta egna initiativ, är nyfiken på nya saker och har lätt att lära sig nya saker. Du bör i grunden ha fordonsteknisk utbildning genom antingen skola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av att ha jobbat med Mercedes-Benz är det en merit som väger tungt. Tycker du om att utföra dina jobb i rask takt... Visa mer
Vi söker nu servicetekniker ( inriktning Mercedes-Benz ) till vår anläggning i Mellerud.
Vi söker en ambitiös medarbetare som har lätt att ta egna initiativ, är nyfiken på nya saker och har lätt att lära sig nya saker. Du bör i grunden ha fordonsteknisk utbildning genom antingen skola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av att ha jobbat med Mercedes-Benz är det en merit som väger tungt.
Tycker du om att utföra dina jobb i rask takt med hög kvalité och skapa en bra kundnöjdhet kan du vara den vi söker. Roy Andersson Bilbolaget är verksamma i bilbranschen sedan 60 år tillbaka och finns på flera orter.
Är du intresserad kontakta vår verkstadschef i Mellerud, Fredrik Johansson, på telefonnummer 0530-444 43 eller via mail på [email protected] Visa mindre

Operatör till Tyre Recycling in Sweden AB

Processoperatör till Tyre Recycling i Åsensbruk Vill du bidra till att skapa ett cirkulärt kretslopp för värdefulla råvaror? Tycker du om att lösa problem? Motiveras du av att lära dig något varje dag? Då kanske du är vår nästa operatör på Tyre Recycling i Åsensbruk, en del av Scandinavian Enviro Systems Group! Som operatör hos oss har du ett varierande arbete. Du arbetar skift och utför till en början uppgifter främst ute i ute i produktionsanläggningen.... Visa mer
Processoperatör till Tyre Recycling i Åsensbruk
Vill du bidra till att skapa ett cirkulärt kretslopp för värdefulla råvaror? Tycker du om att lösa problem? Motiveras du av att lära dig något varje dag? Då kanske du är vår nästa operatör på Tyre Recycling i Åsensbruk, en del av Scandinavian Enviro Systems Group!
Som operatör hos oss har du ett varierande arbete. Du arbetar skift och utför till en början uppgifter främst ute i ute i produktionsanläggningen. På sikt ser vi att du har potential att lära dig styra vår högteknologiska process från kontrollrummet. Vi arbetar alltid minst två och två och i nära samverkan med underhållspersonal.

Du ansvarar bland annat för:
Övervakning av produktionen och kontinuerliga kontroller av reaktorer och annan processutrustning.
Provtagning och enklare analyser i vårt labb
Lossning av råvaror och färdiga produkter.
Dokumentation kopplat till process.


Med våra cirka 20 anställda är vi en liten men viktig del i däckindustrins omställning till en grönare produktion. Vi är måna om vår personal och vår arbetsplats präglas av ett gemensamt ansvar för verksamheten.

Därför tror vi att du:
Har gått en gymnasieutbidning eller YH-utbildning med inriktning mot industrin
Har arbetat ett par år, gärna inom process- eller kemiindustrin
Är lugn och systematisk i ditt handlande
Tar eget ansvar för ditt arbete
Sätter säkerheten för dig och dina kollegor högst.
Pratar och skriver svenska


Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med start under våren 2023. Tyre Recycling eftersträvar en jämn könsfördelning på arbetsplatsen. Vi ser därför gärna kvinnliga sökande.
Ansökan och frågor kring tjänsten görs till: [email protected]
För mer information Envirokoncernen: https://envirosystems.se/ Visa mindre

Söker industrielektriker till Vänersborg

Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning                                  Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk. Bakgrund Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker... Visa mer
Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                 
Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker. Som person är du lyhörd, självgående, lösningsorienterad som utför ditt arbete noggrant. Säkerhet och kvalité är en självklarhet i ditt arbete. Du har ett teknikintresse och arbetar med kundens behov i fokus. Du har ECY-certifikat
Du har mobil plattform fallskydd
Du har brandfarliga arbeten
Du har körkort B
Du har goda kunskaper i svenska, både tal skrift
Meriterande Du har skötsel av el anläggningar
Du har goda kunskaper i engelska

Övrig information
Start: 1 april
Omfattning: Heltid, dagtid, måndag – torsdag 7–18, ledig fredagar. Uppdraget sträcker sig fram till hösten.
Placering: Vänersborg

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad på [email protected] eller 0723–255 442

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida http://barona.se/om-oss/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker industrielektriker till Vänersborg

Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss! Arbetsbeskrivning                                  Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk. Bakgrund Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker... Visa mer
Har du erfarenhet som industrielektriker, då är du rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning                                 
Som industrielektriker arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna består av installationer, drift, underhåll, service, kabeldragning och sedvanliga arbetsuppgifter. Detta är ett ombyggnad/utbyggnad projekt av reningsverk.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet som industrielektriker. Som person är du lyhörd, självgående, lösningsorienterad som utför ditt arbete noggrant. Säkerhet och kvalité är en självklarhet i ditt arbete. Du har ett teknikintresse och arbetar med kundens behov i fokus. Du har ECY-certifikat
Du har mobil plattform fallskydd
Du har brandfarliga arbeten
Du har körkort B
Du har goda kunskaper i svenska, både tal skrift
Meriterande Du har skötsel av el anläggningar
Du har goda kunskaper i engelska

Övrig information
Start: 1 april
Omfattning: Heltid, dagtid, måndag – torsdag 7–18, ledig fredagar. Uppdraget sträcker sig fram till hösten.
Placering: Vänersborg

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad på [email protected] eller 0723–255 442

På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail, så ansök till tjänsten via vår hemsida http://barona.se/om-oss/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operatör till testrigg - JOAB Dals Rostock

JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Beskrivning Vi söker nu en operatör till vår testrigg för lastväxlare i Dals Rostock Om tjänsten Som operatör i testriggen arbetar du med ,  provning och felsökning samt dokumantation. - Genom testning i rigg ansvara för att Lastväxlare håller ... Visa mer
JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar.Beskrivning
Vi söker nu en operatör till vår testrigg för lastväxlare i Dals Rostock

Om tjänsten
Som operatör i testriggen arbetar du med ,  provning och felsökning samt dokumantation.

- Genom testning i rigg ansvara för att Lastväxlare håller rätt kvalitet avseende
mekanik, hydraulik och el
- Ansvar för att slutkontrolldokumentet är rätt i fylld innan leverans
- Ansvar för att återrapportera och dokumentera eventuella kvalitets avvikelser i
slutkontroll enligt avvikelserutin, samt förmedla informationen till montörer
- Löpande höja sin kunskapsnivå på felsökning så att Produktion är mer eller mindre
självgående
- Ansvara för det löpande underhållet av Testrigg
- Arbeta för ständiga rationaliseringar och förbättringar inom funktionen samt att i
nära samarbete med Teknik ta fram förbättringsförslag gällande testrigg.
- Föreslår utvecklings- och utbildningsinsatser enligt behov och önskemål.

Kvalifikationer
Analytisk
Noggrann
Samordningsförmåga
Ansvarsfull

Det är extra meriterande om du har genomgått travers utbildning

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av vår lastväxlarmontering där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling. Kollektivavtal - Teknikföretagen IF Metall. Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård. mm

Välkommen med din ansökan, vi anställer och intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag.

JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder. Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Visa mindre

Servicemekaniker - Lastbilspåbyggnationer JOAB Dals Rostock

JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Beskrivning Vi söker nu en duktig, kundfokuserade servicemekaniker till vår verkstad i Dals Rostock Om tjänsten Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader. Du hanterar mekanik, hydraulik, pneumatik och ... Visa mer
JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar.Beskrivning
Vi söker nu en duktig, kundfokuserade servicemekaniker till vår verkstad i Dals Rostock

Om tjänsten
Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader.

Du hanterar mekanik, hydraulik, pneumatik och fordonselektronik

Vi söker dig med intresse för teknik, service och mekanik. Du är en person med ett stort intresse att skruva och underhålla. Vi arbetar i självstyrande team så du behöver vara en lagspelare.  Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

Vanligtvis utförs arbetet i vår egen serviceverkstad men arbete i fält förekommer.

Kvalifikationer
För att lyckas som mekaniker är det viktigt att du är intresserad av teknik och vill utvecklas. Vi tror att du har erfarenhet av felsökning och reparationer av tunga fordon. Kunskap inom fordonsel, hydraulik är nödvändigt. Du talar och skriver utan hinder både på svenska och engelska.

Det är extra meriterande om du innehar C-körkort, travers. kran utbildning

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av vårt serviceteam där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling. Kollektivavtal - Teknikföretagen IF Metall. Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård. mm

Välkommen med din ansökan, vi anställer och intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag.

JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder. Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Visa mindre

Melleruds kommun söker Drifttekniker VA

Vad kul att du är intresserad av oss! Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkl... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av oss!
Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.
Om verksamheten
VA-enheten ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten. Samla in spillvatten och rena det. Hantering av dagvatten. Enheten består idag av 11 personer. Enheten arbetar i nära samarbete med Gatuenheten som utför arbete på distributionsanläggningen.
Arbetsuppgifter
Som Drifttekniker på VA-enheten ingår du i ett team tillsammans med fem andra drifttekniker och en driftledare. Teamet ansvarar för att säkra dricksvattenleveranser, ur både kvalité och kvantitetsperspektiv till våra kunder samt att rena kundernas spillvatten. I arbetsuppgifterna ingår bland annat uppföljning av driften på våra anläggningar, kalibrering av instrument, rengöring, provtagning i verk och hos abonnenter, underhållsarbeten i form av exempelvis renovering av pumpar samt processtyrning. I tjänsten ingår beredskap. Det dagliga arbetet planeras tillsammans inom teamet. 
Kvalifikationer
Du är utbildad drift- och/ellerunderhållstekniker ellerhar motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är tidigare erfarenhet av drift och underhåll av VA-anläggningar. Som person ska du vara strukturerad och analytisk, ha god samarbetsförmåga samt vara självständig och drivande. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har även god datavana samt B-körkort.
Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar tobaksfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan.

För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker lantbruksmaskiner Erikstad

BESKRIVNING Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och  lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service. Du kommer få vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer. Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort k... Visa mer
BESKRIVNING

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och  lantbruksmaskiner.

Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.

Du kommer få vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer.

Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus.

Meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik.

Dator är ett verktyg som du kommer att använda dagligen till bl.a. felsökning. Baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.

Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM är Axima rätt plats för dig, sök jobbet redan idag!

Villkor
Heltid, tillsvidare.

 

UPPLYSNINGAR

Andreas Broberg , Platschef 0530-40445Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet – Trygghet

Välkommen till www.axima.se

ANSÖKAN

Ansök genom att fylla i formuläret, urval sker löpande!

OM AXIMAKONCERNEN


Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är ca 250 medarbetare och omsätter ca 1250 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera. Visa mindre

Signaltekniker

Ansök    Aug 24    Infranord AB    Signaltekniker
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Är du en duktig signaltekniker eller erfaren elektrik... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Är du en duktig signaltekniker eller erfaren elektriker som är nyfiken på järnvägsbranschen? Vi söker dig som ny medarbetare till Region Syd i Mellerud.


Bli en av oss!

Till Infranords grupp signaltekniker i Mellerud söker vi nu en kollega med glimten i ögat och som gillar att ha kul på jobbet. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor som har nära till skratt. Vi löser problem tillsammans och ställer upp för varandra.   

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet.


Arbetsuppgifter:

Som signaltekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift- och underhåll, nybyggnation samt besiktning och felavhjälpning av växlar, ställverk, vägskyddsanläggningar, spårledningar och signaler i järnvägsmiljö. Att hantera och korrigera avvikelser som uppstår är en naturlig del av arbetet. Med stöd av din arbetsledare säkerställer du att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning på el-, tele- eller signalteknik. Det är önskvärt, men inget krav, att du har erfarenhet av signaltekniskt eller annat arbete inom järnväg. SISÄ-erfarenhet är mycket meriterande.

Personlig lämplighet spelar stor roll för oss i denna rekrytering, skicka därför in din ansökan om du;

Har ett brinnande intresse för teknik och el
Har B-körkort
Är flexibel då resor, beredskap samt helg- och nattarbete förekommer
Har möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det
Gillar ett aktivt arbete utomhus och problemlösning
För tjänsten ser vi god service och professionellt bemötande som viktiga egenskaper för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Du är även van att planera, genomföra och följa upp ditt arbete för att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder som och bidrar till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se Visa mindre

Servicetekniker lantbruksmaskiner Erikstad

BESKRIVNING Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och  lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service. Du kommer få vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer. Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort k... Visa mer
BESKRIVNING

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och  lantbruksmaskiner.

Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.

Du kommer få vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer.

Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus.

Meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik.

Dator är ett verktyg som du kommer att använda dagligen till bl.a. felsökning. Baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.

Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM är Axima rätt plats för dig, sök jobbet redan idag!

Villkor
Heltid, tillsvidare.

 

UPPLYSNINGAR

Andreas Broberg , Platschef 0530-40445Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet – Trygghet

Välkommen till www.axima.se

ANSÖKAN

Ansök genom att fylla i formuläret, urval sker löpande!

OM AXIMAKONCERNEN


Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är ca 250 medarbetare och omsätter ca 1250 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera. Visa mindre

Dalslands Kanal AB söker avdelningschef till teknik & service

Dalslands Kanal AB söker avdelningschef till teknik & service Dalslands kanal AB öppnar varje år upp 25 mil farbar vattenväg, ansedd som en av världens vackraste. Femtiotalet säsongsanställda slussar kanalbåtar, fritidsbåtar och kanoter genom de 31 slussarna fördelade på 17 slusstationer i Dalsland och södra Värmland. I bolaget arbetar 12 åretruntanställda, varav fem på avdelningen teknik & service på verkstaden i Håverud. Avdelningen ansvarar för att förv... Visa mer
Dalslands Kanal AB söker avdelningschef till teknik & service
Dalslands kanal AB öppnar varje år upp 25 mil farbar vattenväg, ansedd som en av världens vackraste. Femtiotalet säsongsanställda slussar kanalbåtar, fritidsbåtar och kanoter genom de 31 slussarna fördelade på 17 slusstationer i Dalsland och södra Värmland. I bolaget arbetar 12 åretruntanställda, varav fem på avdelningen teknik & service på verkstaden i Håverud. Avdelningen ansvarar för att förvalta och utveckla kanalanläggningen och vattenleden samt bolagets fastighetsrörelse bestående av bostads-, hyres- och driftfastigheter.
Ditt uppdrag
Ditt uppdrag som avdelningschefen är att planera, leda och fördela arbetet på avdelningen på ett sätt som stimulerar medarbetarna till eget ansvar, engagemang och kompetensutveckling. Dalslands Kanal AB har en viktig roll inom besöksnäringen i Dalsland och en viktig del i avdelningens arbete är att möta och hjälpa kunder som färdas på kanalen, besöker den på land, hyr våra slussvakarbostäder eller fikar på våra tre glasscaféer. Rapportering till bolagets VD.
Ansvarsområden
Planering och genomförande av löpande underhåll på anläggningar, markområden och fastigheter
Personalansvar för avdelningen teknik & service
Ansvara för underhållsbudget och personalbudget
Bistå vid framtagande av budget och uppföljning
Ansvara för kanalens fordon och tekniska utrustning

Vi söker dig som har kunskap eller erfarenhet inom följande områden
Tekniskt gymnasium eller motsvarande
Erfarenhet från arbetsledning
En bred teknisk förståelse
Miljö- och hållbarhetsfrågor
Entreprenadjuridik
Lagar och avtal inom arbetsmiljö
Kulturmiljö och byggnadsvård
Rapportskrivning
Budgetarbete
Viss nautisk kompetens (Fartygsbefäl VIII)

För att trivas hos oss …
… ska du uppskatta kombinationen av planering och snabba, handfasta insatser
… ska du ta initiativ och vara beredd att arbeta mycket när det behövs
… ska du vara flexibel med stor servicekänsla och samarbetsförmåga
… ska du vara lyhörd och prestigelös och se vad teamet levererar framför individuella prestationer


Vi erbjuder
Anställning på heltid i Dalslands Kanal AB
Ett utvecklande, underhållande och utmanande arbete i traditionsrik miljö
Professionella och erfarna medarbetare
En fritid utöver det vanliga i närområdet med bär- och svampskog, sjöar för fiske och bad, vandringsleder och kulturhistoria


Vi vill ha din ansökan senast den 31 augusti med löneanspråk och tillträdesdag. Mejla ansökan till [email protected]
Intervjuer kommer hållas löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Frågor besvaras av VD Johan Trollnäs 076 770 23 00 från och med den 8 augusti. Visa mindre

Brandvakt

Ansök    Mar 7    Q Security AB    Diversearbetare
För att passa in hos oss och i detta arbete, vill vi att du har följande egenskaper: . Gilla långa arbetsdagar • Vara serviceinriktad • Vara noggrann • Vara bestämd och saklig • Ha tålamod • Vara en god representant för Qsecurity. Om rollen Som brandvakt ansvarar du för att förebygga och förhindra bränder och olyckor vid heta arbeten. Detta gör du genom att exempelvis genomföra riskanalyser, se till att tillstånd skrivs på ett korrekt och säkerhetsmässig... Visa mer
För att passa in hos oss och i detta arbete, vill vi att du har följande egenskaper:
. Gilla långa arbetsdagar
• Vara serviceinriktad
• Vara noggrann
• Vara bestämd och saklig
• Ha tålamod
• Vara en god representant för Qsecurity.
Om rollen


Som brandvakt ansvarar du för att förebygga och förhindra bränder och olyckor vid heta arbeten. Detta gör du genom att exempelvis genomföra riskanalyser, se till att tillstånd skrivs på ett korrekt och säkerhetsmässigt sätt, att rätt utrustning finns att tillhandahålla för det gällande arbetet samt att det helt enkelt är ordning och reda på arbetsplatsen under heta arbeten.


Du kommer att arbeta mellan April - Maj heltid långa arbetsdagar och då
Bevaka arbetsplatsen då heta arbeten genomförs .
Tjänsten passar dig som Tycker om långa arbetsdagar och vill arbeta mycket under en kortare period har ett sinne för ordning och reda och vill bli del av en arbetsplats där trygghet och fokus står i centrum. Du kommer att få arbeta med kollegor i ett väl sammansvetsat gäng, där vi alla delar samma engagemang för att göra en samhällsmässig skillnad.
Vi söker dig som
Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort meriterande för tjänsten ej krav. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten och stå för den Utbildning som krävs.


Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo och långa arbetsdagar. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. För att trivas i denna roll tror vi också att du som söker både kan jobba självständigt, men också i grupp. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Eftersom QSecurity är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. samt godkänt prov efter avslutad utbildning är också en förutsättning för anställning.


Med passion, respekt och laganda strävar vi mot att förverkliga vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass – vill du bli en av oss? Varmt välkommen in med din ansökan. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringen [email protected] . Urval kommer att ske löpande, och vi ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt Visa mindre

Melleruds kommun söker Drifttekniker energi och ventilation

I tjänsten ingår även fastighetsskötsel Melleruds kommun är en del av landskapet Dalsland och har cirka 9000 invånare. Småskaligheten med expansivt näringsliv samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster. Fastighet- och fjärrvärmenheten är organiserat under Samhällsbyggnadsförvaltningen och vi ansvarar för de kommunala fastigheterna och lokalerna i kommunen samt för kom... Visa mer
I tjänsten ingår även fastighetsskötsel
Melleruds kommun är en del av landskapet Dalsland och har cirka 9000 invånare. Småskaligheten med expansivt näringsliv samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster.
Fastighet- och fjärrvärmenheten är organiserat under Samhällsbyggnadsförvaltningen och vi ansvarar för de kommunala fastigheterna och lokalerna i kommunen samt för kommunens panncentraler. Vi behöver förstärka enheten och söker nu en erfaren Drifttekniker inom energi och ventilation.
Fastighet- och fjärrvärmenheten består av 17 medarbetare och vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete där du kommer ges möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.
Arbetsuppgifter
Energiarbetet innebär att du driver det långsiktigt strategiska energiarbetet, leder energieffektiviseringsprojekt, följer upp resultaten samt ansvarar för att verksamhetens energiarbete sker på ett effektivt sätt. Vid större projekt görs arbetet tillsammans med inhyrd konsult.
Som drifttekniker ansvarar du också för löpande drift och underhåll av ventilationsanläggningarna. Du utför injusteringar av luftflöden samt mindre reparationer som utbyte av fläktmotorer med mera. Du kommer även att vara ansvarig fastighetsskötare i några av våra byggnader.
Kvalifikationer
Du som söker ska ha lämplig utbildning eller erfarenhet till tjänsten. Du bör ha kunskap inom energieffektivisering och optimering. Du bör även ha goda kunskaper om ventilationssystem, service, injustering, styr och regler. Det är meriterande om du har behörighet att utföra OVK.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha god läsförståelse i engelska. Vidare ska du ha datakunskaper i Office-paketet. B-körkort är ett krav.
Då du vid behov kommer att delta i schemalagd beredskap är det nödvändigt att du bor i eller nära Mellerud.
Som person är du positiv, initiativrik och kan arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du har ett tekniskt och praktiskt intresse.
Upplysningar
Peter Mossberg, chef Fastighet- och Fjärrvärmeenheten
Tel. 0530-181 89 Mail: [email protected]
Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV ska vara kommunen tillhanda sista ansökningsdagen till [email protected]. Ange referens: ”Drifttekniker”.
Alternativt till:
Melleruds Kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, 464 80 Mellerud.
Vi skickar inte tillbaka eventuellt insända betygskopior.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning 60-100%
Tillträdesdag Enligt överenskommelse
Lön Individuell lönesättning, ange löneanspråk
Fackliga företrädare Nås via kommunens växel 0530–18000
Publicerat 2022-01-27
Sista ansökningsdag 2022-02-20


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker Axima Erikstad

Ansök    Okt 12    Axima AB    Servicetekniker, maskin
OM AXIMAKONCERNEN Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder. Vi är ca 250 medarbetare... Visa mer
OM AXIMAKONCERNEN


Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.


Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är ca 250 medarbetare och omsätter ca 1250 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera.
BESKRIVNING

Axima Erikstad expanderar och söker fler servicetekniker till vårat team!

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera lantbruks- och entreprenadmaskiner.

Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.

Du kommer få vidareutbildning internt och hos våra leverantörer.

Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus.

Meriterande är goda kunskaper i engelska i tal och skrift, felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Dator är ett verktyg som du kommer använda dagligen för felsökning och baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.
Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM, sök jobbet!

Villkor
Heltid, tillsvidare.

 

UPPLYSNINGAR

Andreas Broberg, 0530-40445Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet – Trygghet

Välkommen till www.axima.se

ANSÖKAN

Ansök genom att fylla i formuläret, urval sker löpande! Visa mindre

Personlig Servicetekniker till Mellerud

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 21 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca 500 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsu... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 21 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca 500 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker nu personlig servicetekniker till Mellerud. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Renault och Dacia. I rollen som tekniker kommer du att jobba med reparationer och service av våra kunders bilar. 

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare erfarenhet av bilreparationer.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter

 

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Mellerud.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Elektriker sökes omgående

Vi söker en erfaren elektriker som har jobbat i sverige. Jobbet innebär varierande arbetsuppgifter. T.ex: Installation i villa och kontor. Installation på lantbruk och industri. Solcellsmontage. Service. B-körkort är ett krav. Visa mer
Vi söker en erfaren elektriker som har jobbat i sverige.
Jobbet innebär varierande arbetsuppgifter.
T.ex:
Installation i villa och kontor.
Installation på lantbruk och industri.
Solcellsmontage.
Service.


B-körkort är ett krav. Visa mindre

Melleruds kommun söker Drifttekniker VA

Melleruds kommun är en del av landskapet Dalsland och har drygt 9000 invånare. Småskaligheten med expansivt näringsliv samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och Vänern i öster. VA-enheten ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten. Samla in spillvatten och rena det. Hantering av dagvatten. Enheten består idag av 11 personer. Enheten arbetar i nära samarbete med Gatuenheten som utf... Visa mer
Melleruds kommun är en del av landskapet Dalsland och har drygt 9000 invånare. Småskaligheten med expansivt näringsliv samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och Vänern i öster.
VA-enheten ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten. Samla in spillvatten och rena det. Hantering av dagvatten. Enheten består idag av 11 personer. Enheten arbetar i nära samarbete med Gatuenheten som utför arbete på distributionsanläggningen.
Arbetsuppgifter
Som Drifttekniker på VA-enheten ingår du i ett team tillsammans med fyra andra drifttekniker och en driftledare. Teamet ansvarar för att säkra dricksvattenleveranser, ur både kvalité och kvantitets perspektiv till våra kunder samt att rena kundernas spillvatten. I Arbetsuppgifter ingår bland annat uppföljning av driften på våra anläggningar, kalibrering av instrument, rengöring, provtagning i verk och hos abonnenter, underhållsarbeten av exempelvis renovering av pumpar samt processtyrning. I tjänsten ingår beredskap. Det dagliga arbetet planeras tillsammans inom teamet.
Kvalifikationer
Du är utbildad drifttekniker eller motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av drift och underhållsarbete.
Som person ska du vara strukturerad och analytisk, ha god samarbetsförmåga samt vara självständig och drivande. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. God datavana. B-körkort.
Upplysningar
VA-chef Anders Broberg
Tel. 0530 18396 Mail: [email protected]
Driftledare VA Martin Oscarsson
Tel. 070 6360451 Mail: [email protected]
Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV ska vara kommunen tillhanda sista ansökningsdagen till s[email protected]. Ange referens: ”Drifttekniker VA”.
Alternativt till:
Melleruds Kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, 464 80 Mellerud.
Vi skickar inte tillbaka eventuellt insända betygskopior.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningsomfattning 100%
Tillträdesdag Enligt överenskommelse
Lön Individuell lönesättning, ange löneanspråk
Fackliga företrädare Nås via kommunens växel 0530-18000
Publicerat 2021-06-11
Sista ansökningsdag 2021-07-29

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driftstekniker / projektansvarig

Hilmér Lantbruk AB och Hilmdal AB Är ett gammalt familjeföretag som varit aktiva på dalboslätten sedan 1959, ägs och drivs av familjen Hilmér Per-olof, Karin, Oscar och Gustav. Produktionsinriktningarna omfattar smågrisproduktion på två gårdar som generar 40 000 smågrisar. Slaktgrisproduktion på tre gårdar som generar 17 000 slaktsvin. Växtodling på ca 800 ha där mycket av produkterna går till grisarna. Biogasproduktion tillsammans med andra företag i... Visa mer
Hilmér Lantbruk AB och Hilmdal AB
Är ett gammalt familjeföretag som varit aktiva på dalboslätten sedan 1959, ägs och drivs av familjen Hilmér Per-olof, Karin, Oscar och Gustav.

Produktionsinriktningarna omfattar smågrisproduktion på två gårdar som generar 40 000 smågrisar. Slaktgrisproduktion på tre gårdar som generar 17 000 slaktsvin.
Växtodling på ca 800 ha där mycket av produkterna går till grisarna.
Biogasproduktion tillsammans med andra företag i närheten som årligen producerar ca 4 000 MWH fordonsgas.
Vi drivs av att ständigt utvecklas och har ekonomi och hållbarhet som en ryggrad i vår verksamhet.

Vad kan du förvänta dig ?
Du erbjuds ett utvecklande och intressant arbete med spännande utmaningar i ett företag som jobbar för en hållbar framtid med stor fokus på cirkulär ekonomi.
Som drifttekniker hos oss spelar du en viktig roll i den dagliga driften av våra anläggningar men även i att planera och bygga nya anläggningar. Tillsammans med kollegor är din främsta uppgift att optimera och säkerställa driften på våra anläggningar där biogas, värme och foder produceras, med fokus på miljö, kostnad och kund.
Mer konkret arbetar du med såväl daglig planering som avhjälpande underhållsarbete samt utför uppgifter på våra anläggningar.

Dina framtida arbetsuppgifter
Omväxlande arbete mellan kontrollrum- och underhåll av anläggningarna
Skötsel och drift av högautomatiserade processanläggningar
Drift av och underhåll av processutrustning som ventiler, pumpar, kvarnar m.m.
Felsökning
Administrativa uppgifter som tex. rapportering och planering


Vi ser att du som person.
Är självgående med stor eget ansvar
Problemlösare
Har kunskap inom automation, styrsystem, kan processutrustning och gillar att meka
Är positiv och initiativrik samt kan arbeta självständigt
Är noggrann och följer rutiner och processer
Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skriftMeriterande
Arbete inom liknade produktion
Relevant yrkeshögskola / Universitetsstudier eller motsvarande
Goda kunskaper inom el-teknik
Ledande och projekterande roller


Karv
B-körkort
Öppen för förändring
Gilla utmaningar

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vikarierande Drifttekniker VA

VA-enheten ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten. Samla in spillvatten och rena det. Hantering av dagvatten. Enheten består idag av 8 personer. Enheten arbetar i nära samarbete med Gatuenheten som utför arbete på distributionsanläggningen. Som Drifttekniker på VA-enheten ingår du i ett team tillsammans med fyra andra kollegor och en driftledare. Teamet ansvarar för att säkra dricksvattenleveranser, ur både kvalité och kvantitets perspekti... Visa mer
VA-enheten ansvarar för att producera och distribuera dricksvatten. Samla in spillvatten och rena det. Hantering av dagvatten. Enheten består idag av 8 personer. Enheten arbetar i nära samarbete med Gatuenheten som utför arbete på distributionsanläggningen.
Som Drifttekniker på VA-enheten ingår du i ett team tillsammans med fyra andra kollegor och en driftledare. Teamet ansvarar för att säkra dricksvattenleveranser, ur både kvalité och kvantitets perspektiv till våra kunder samt att rena kundernas spillvatten. I Arbetsuppgifter ingår bland annat uppföljning av driften på våra anläggningar, kalibrering av instrument, rengöring, provtagning i verk och hos abonnenter, underhållsarbeten av exempelvis renovering av pumpar samt processtyrning. I den vikarierande tjänsten kan beredskap ingå. Det dagliga arbetet planeras tillsammans inom teamet.
Kvalifikationer
Du är utbildad drifttekniker eller motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av drift och underhållsarbete.
Som person ska du vara strukturerad och analytisk, ha god samarbetsförmåga samt vara självständig och drivande. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. God datavana. B-körkort. Visa mindre

Personlig Servicetekniker

Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 3 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. I koncernen ingår Bröderna ... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 3 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.
I koncernen ingår Bröderna Brandt Personbilar AB (Volvo, Renault, Dacia, Ford).

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker en Personlig Servicetekniker i Mellerud med inriktning på interna bilar. Tjänsten innefattar fokus reparation av bilar med märkena Volvo, Renault och Dacia. I rollen som tekniker kommer du att jobba med reparationer och service av våra kunders bilar. Det är viktigt att ha en välutvecklad social kompetens.

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare erfarenhet av bilreparationer.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Mellerud. Visa mindre

Serviceelektriker för landbaserad vindkraft - Mellerud

Cathcart Energy söker för kunds räkning efter en serviceelektriker för att utföra service och underhåll på landbaserade vindkraftverk i närheten av Mellerud. Bolaget är en utvecklare inom onshore vindkraft, med service och driftansvar, som har flera kontor i olika länder globalt. Detta är en möjlighet att få arbeta för en global aktör inom vindkraft som är under stadig tillväxt i Sverige. Arbetet innebär service och underhåll av turbiner i vindkraftspark... Visa mer
Cathcart Energy söker för kunds räkning efter en serviceelektriker för att utföra service och underhåll på landbaserade vindkraftverk i närheten av Mellerud.
Bolaget är en utvecklare inom onshore vindkraft, med service och driftansvar, som har flera kontor i olika länder globalt.

Detta är en möjlighet att få arbeta för en global aktör inom vindkraft som är under stadig tillväxt i Sverige.

Arbetet innebär service och underhåll av turbiner i vindkraftsparker på olika orter i södra Sverige. Det servicecenter du kommer utgå ifrån ligger i Mellerud, och du kommer att behöva bo i närheten, eller relokalisera inom pendlingsbart avstånd.

Då du kommer att arbeta på hög höjd behöver du känna dig trygg med detta, men all relevant träning kommer att ges vid behov, och företaget erbjuder en ordentlig introduktionsperiod på deras träningscenter.

Arbetet kräver främst utbildning inom el, gärna med erfarenhet av att arbeta med tung industriutrustning. Om du har erfarenhet av verkstadsmekaniskt arbete är detta ett plus, men inget krav.

Du behöver ha erfarenhet av:
- Trefassystem
- Elektrisk felsökning i PLC system
- Underhåll av elektriska högspänningssystem

Om du har arbetat inom vindkraftsindustrin tidigare är detta en fördel, men erfarenhet som elektriker inom försvaret, flygvapnet, tung industri, fabrik och produktion är också relevanta erfarenheter för denna tjänst. Om du har arbetat som hisstekniker med service och underhåll är detta en intressant bakgrund för denna tjänst.

Kandidater som endast har erfarenhet som hushålls- eller kommersiell elektriker kommer ej tas i beaktning för denna roll.

För rätt sökande erbjuds en generös grundlön samt betald jour och övertid, samt traktamente och boendekostnad vid resor.

Du behöver inneha ett giltigt körkort för denna tjänst, men kommer ha företagsbil att tillgå under arbetstid. Intervjuer kommer ske på plats i Mellerud.

Alla kandidater måste ha flytande språkkunskaper i både Svenska och Engelska.

Om du vill veta mer om denna tjänst, kontakta Kajsa Karlsson på +46 40 668 80 66, och ansök genom att skicka ditt senast uppdaterade CV till [email protected]

Kompetenskrav:
Grundläggande El-behörighet (gymnasienivå)
Erfarenhet av elektrisk felsökning i PLC system
Erfarenhet av trefassystem
B körkort

Önskemål:
Erfarenhet av landbaserad vindkraft
Erfarenhet av underhåll och service på högspänningssystemVi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Visa mindre

Enercon söker två Servicetekniker till Mellerud

Ansök    Maj 14    Enercon    Servicetekniker, elektronik
Är du nyfiken och händig tekniker? Brukade du som barn skruva isär saker för att du inte kunde motstå frestelsen för hur ”det ser ut inuti”, för att sedan återmontera varje komponent på dess ursprungliga plats? Då är vindkraftbranschen sannolikt något för dig. Få konstruktioner bjuder på sådan fascination som ett vindkraftverk gör, såväl utvändigt som invändigt. Få konstruktioner fordrar den där lilla extra finurligheten hos en tekniker som ett vindkraftve... Visa mer
Är du nyfiken och händig tekniker? Brukade du som barn skruva isär saker för att du inte kunde motstå frestelsen för hur ”det ser ut inuti”, för att sedan återmontera varje komponent på dess ursprungliga plats? Då är vindkraftbranschen sannolikt något för dig. Få konstruktioner bjuder på sådan fascination som ett vindkraftverk gör, såväl utvändigt som invändigt. Få konstruktioner fordrar den där lilla extra finurligheten hos en tekniker som ett vindkraftverk gör. Och då i synnerhet ett vindkraftverk som bär varumärket ENERCON – ett världsledande företag inom branschen.Vad erbjuder vi?Vi på ENERCON satsar på dig genom vår gedigna introduktionsutbildning för att du ska känna dig trygg i din vardag. Som ENERCON-medarbetare kommer din arbetsvardag även att präglas av kamratskap, kontinuerlig utveckling på tekniskt och personligt plan, samt inte minst av en atmosfär med perfekt balans mellan humor och allvar. Och det kanske viktigaste av allt: som ENERCON-medarbetare bidrar du till ökad miljömedvetenhet hos såväl verk ägare som hushållen i övrigt.TjänstebeskrivningI tjänsten som Serviceelektriker på ENERCON kommer du i team om två kollegor utföra service och underhåll på ENERCONs vindkraftverk i Mellerud med omnejd. Arbetet sker ute på fält i varierande väderförhållanden och innefattar såväl planerat underhåll som akut felavhjälpning på vindkraftverken. I arbetet som serviceelektriker är administration i form av sökning i system och rapportering en viktig del av arbetet och du kommer dagligen använda PC för att arbeta i ENERCONs interna databaser. Det dagliga arbetet kommer att innebära en del bilresande mellan de olika vindkraftverken, och även arbete utanför ert normala arbetsområde kan förekomma. Det förekommer även beredskap vissa helger. KvalifikationerVi tror att du har några års erfarenhet som industrielektriker/serviceelektriker eller motsvarande. Har du erfarenhet av elektriskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner är det en fördel. Vi tror att rätt sökande har utbildning i form av Elprogrammet på gymnasiet alternativt Lernia eller motsvarande. Du behärskar Office-paketet obehindrat och ytterligare IT-kompetenser i SAP eller generellt goda systemkunskaper är meriterande. Vidare ser vi att du har;Goda kunskaper i svenska och engelska.God fysik och förmåga att arbeta på höga höjder. Mast- och stolpintyg krävs vilket innebär ett godkänt belastnings-EKG samt läkarundersökning. ENERCON bekostar detta.B- körkortVad lockar i tjänsten?Är du elektriker med några års erfarenhet och är nyfiken på en ny bransch är detta en spännande möjlighet. Hos oss på ENERCON får du möjlighet att arbeta med en spännande, modern och intressant produkt där teknologi, hållbarhet och innovation ligger i absolut framkant. Du erbjuds ett varierande och rörligt arbete där du får stort ansvar och frihet att styra din arbetsdag.Hos ENERCON är du en långsiktig investering.AnsökanDu söker tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Tomas Fagermo, 070 955 56 13 på ENERCON Energy Converter AB.Välkommen med din ansökan!Om ossJorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i mer än 40 länder. Vårt svenska Huvudkontor finns i Malmö.Se mer information på www.enercon.de/en Visa mindre

Elektriker till Mellerud

Plus Job söker nu Elektriker till flera projekt i Trestad, och Bl.a i Mellerud, både inom entreprenad/storbyggen ny installation, samt service och även inom Industri. Det är ett mångfaciterat yrke där du har chans att bli bred i din kompetens. Ramsdal Plusjob har kollektivavtal på alla sina anställda, tillämpar Installationsavtalet och dess löner och ersättningar. Vi söker efter personer som trivs med sitt yrke och har en god inställning till arbete. ... Visa mer
Plus Job söker nu Elektriker till flera projekt i Trestad, och Bl.a i Mellerud, både inom entreprenad/storbyggen ny installation, samt service och även inom Industri.
Det är ett mångfaciterat yrke där du har chans att bli bred i din kompetens.

Ramsdal Plusjob har kollektivavtal på alla sina anställda, tillämpar Installationsavtalet och dess löner och ersättningar.

Vi söker efter personer som trivs med sitt yrke och har en god inställning till arbete. Viktigt att kunna samarbeta och ha en god ton emot kunder. Vi har stort behov av personal och tar gärna emot ansökningar ifrån 1 års montörer upp till självgående fullbetalda.

Krav för att söka på tjänsten:
- Fullständig elutbildning
- ECY certifikat eller äldre BB1 eller liknande med erfarenhet
-
Meriter:
- Körkort B
- Heta arbeten, SSG eller andra behörigheter och certifikat

Ramsdal PlusJob är ett stadigt växande företag som har sitt huvudkontor i Köpenhamn, men har kontor i flera länder i Europa. I Sverige har vi kontor i Västra Götalandsregionen och i Skåne län. Vi arbetar främst inom bygg och installation samt Transport och mekanik. Visa mindre

Vi söker en Personlig Servicetekniker till Mellerud

FöretagsinformationBrandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsättningen är ca 3 miljarder samt har ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa förutom bilförsäljning även service, bilfinansiering, drivmedel, reservdelsförsäljning samt bilförsäkr... Visa mer
FöretagsinformationBrandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsättningen är ca 3 miljarder samt har ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa förutom bilförsäljning även service, bilfinansiering, drivmedel, reservdelsförsäljning samt bilförsäkringar. Verksamheten skall bedrivas på ett sådant sätt att miljön skadas minimalt och att de anställda skall känna en stolthet över koncernen. I koncernen ingår Bröderna Brandt Personbilar AB (Dacia, Renault och Volvo).TjänstebeskrivningBröderna Brandt Personbilar AB söker en Personlig Servicetekniker med placering i Mellerud. Tjänsten innefattar fokus reparation av bilar med märkena Volvo, Renault och Dacia. I rollen som tekniker kommer du att jobba med reparationer och service av våra kunders bilar. Du har hand om hela affären från första möte med kund till leverans av bilen.KvalifikationerGymnasiekompetens och körkort är ett krav.Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare erfarenhet av bilreparationer.Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i åtanke.Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.Anställningsform, omfattning och placeringsort.Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.Tjänsten är på heltid i Mellerud. Visa mindre