Lediga jobb som Kultursekreterare i Mellerud

Se lediga jobb som Kultursekreterare i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Kultursamordnare, Kulturbruket på Dal

Ansök    Aug 23    Melleruds kommun    Kultursekreterare
Vad kul att du är intresserad av oss! Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare ve... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av oss!

Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.


Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.


 


Om verksamheten


Kulturbruket på Dal (KpD) är en av dalslands största kulturarrangörer. Vi presenterar ett offentligt program för vår och höstsäsong.


Kulturbruket på Dal ingår i KulturMellerud tillsammans med Bibliotek och Kulturskola.


Kulturbruket på Dal har ett verksamhetsuppdrag från Västra Götalandsregionens kulturnämnd.

 


Arbetsuppgifter


Du har ett ledningsansvar för verksamheten tillsammans med styrelsen för KpD samt enhetschef för KulturMellerud. 


Du leder det dagliga arbetet för den administrativa personalen och tekniker.


Du skriver ansökningar och redovisningar samt har kontinuerlig kontakt med kulturnämndens personal på Västra Götalandsregionen.


Du ansvarar för programverksamheten, framtagande av säsongsprogram samt sponsring.


Du är kommunens barnkultursamordnare.


Du har ansvar för återkommande rapportering i kommmunens redovisningssystem för ekonomi och verksamhet.

 


KvalifikationerAdekvat högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet från programverksamhet inom scenkonst. Vana från arbetsledande befattning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar tobaksfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan.
För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre