Lediga jobb som Marknadsassistent i Mellerud

Se lediga jobb som Marknadsassistent i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker Marknadsassistent

Ansök    Sep 4    Dalslands Sparbank    Marknadsassistent
Vi söker nu en driven marknadsassistent till Dalslands Sparbank som kommer spela en viktig roll i vårt marknadsteam. Du kommer att stödja och samarbeta nära med marknadschefen för att säkerställa att våra marknadsförings- och kommunikationsinsatser är effektiva och i linje med vårt varumärke. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara: Skapa och planera content (text och bild) och kampanjer, både grafiskt och rörligt via digitala kanaler (sociala me... Visa mer
Vi söker nu en driven marknadsassistent till Dalslands Sparbank som kommer spela en viktig roll i vårt marknadsteam. Du kommer att stödja och samarbeta nära med marknadschefen för att säkerställa att våra marknadsförings- och kommunikationsinsatser är effektiva och i linje med vårt varumärke.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:
Skapa och planera content (text och bild) och kampanjer, både grafiskt och rörligt via digitala kanaler (sociala medier).
Ta fram marknads- och kampanjmaterial till vår affärsrörelse.
Koordinera och genomföra event och kundaktiviteter.
Samordna och driva barn- och ungdomsarbetet (skola och föreningsliv)
Fotografera, filma och intervjua för att skapa innehåll till marknadsföringsmaterial, inklusive digitala och tryckta medier.
Följa upp resultat av digitala insatser och marknadsaktiviteter så vår varumärkesidentitet upprätthålls konsekvent över alla kommunikationskanaler.
Underhålla och utveckla vår externa hemsida.

Kompetenser/erfarenheter:
Erfarenhet av tidigare marknadsföringsarbete och kommunikation antingen genom tidigare anställningar, utbildning eller praktik.
Kunskap om digital marknadsföring och sociala medier.
God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska.
Goda kunskaper i MS Office, Adobe Photoshop och InDesign.
Webbdesign.

Egenskaper
Som person är du social, prestigelös och en teamspelare med en positiv inställning och öppenhet för samarbete. Vi tror att du är initiativrik, noggrann och har en förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Rollen kräver ett kreativt sinne och förmåga att omsätta idéer till effektiva kampanjer. Du jobbar bra både i grupp och självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varför arbeta i Dalslands Sparbank?
På Dalslands Sparbank arbetar vi för stark kundnöjdhet, att utveckla Dalsland och för en bra arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi har väldigt starka betyg för alla dessa delar och ser fram emot att välkomna en ny kollega som bidrar till fortsatt utveckling av kundnöjdhet, samhällsengagemang och arbetsmiljö.
Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Marknadsassistent

Ansök    Jul 4    Tendenz AB    Marknadsassistent
Tendenz erbjuder frisörer en enklare, roligare och mer lönsam arbetsdag genom utbildning och ett komplett sortiment med produkter av hög kvalité såsom Joico, R+Co, R+Co Bleu, Beauty Works, Fan Palm och många fler. Vi skapar helt enkelt de bästa förutsättningarna för att våra frisörer ska kunna skapa den ultimata arbetsdagen på salongen, både för sig själva och sina kunder. Vi täcker hela Sverige från norr till söder med en grym säljkår och vassa utbildare.... Visa mer
Tendenz erbjuder frisörer en enklare, roligare och mer lönsam arbetsdag genom utbildning och ett komplett sortiment med produkter av hög kvalité såsom Joico, R+Co, R+Co Bleu, Beauty Works, Fan Palm och många fler. Vi skapar helt enkelt de bästa förutsättningarna för att våra frisörer ska kunna skapa den ultimata arbetsdagen på salongen, både för sig själva och sina kunder. Vi täcker hela Sverige från norr till söder med en grym säljkår och vassa utbildare. På vårt huvudkontor i Mellerud finns både lager och kontor. Tillsammans skapar vi världsklass!

MARKNADSASSISTENT
Är du social, strukturerad och en sann do:er med ett öga för detaljer? Trivs du med att jobba med varierande arbetsuppgifter i en pulserande miljö?
Just nu söker vi en engagerad och ambitiös marknadsassistent till vårt härliga marknadsteam i Mellerud.
Som marknadsassistent hos oss kommer du vara spindeln i nätet för vår kursverksamhet samtidigt som du också kommer att supporta våra digitala kunder, vara samordnaren och genomföraren av diverse olika marknadsuppgifter.
I rollen som marknadsassistent erbjuder vi en mycket spännande och omväxlande tjänst. Ditt uppdrag inom kursverksamheten är att vara samordnaren mellan kunden, säljaren och utbildningsteamet. Samtidigt som du är länken mellan marknad och kurs för att säkerställa att relevant material tas fram. Därutöver ingår en hel del arbete i Excel varför det är meriterande med att behärska både Excel och delar ur Adobe-sviten (framförallt InDesign).
Du är flexibel och snabbfotad samt trivs med att jobba med flera uppgifter parallellt och har lätt för att byta fokus och prioritera om med kort varsel.
Exempel på arbetsuppgifter:
Samordna kurser, bokningar och resor
Hantera berikningsfiler i excel
Fakturering
Hålla dialogen med kunder, utbildare och säljare
Skriva och översätta texter
Hantera material i InDesign och viss bildhantering
Sätta ihop underlag till större materialprojektVi söker dig som är självgående och ambitiös, där engagemang och lojalitet sitter i ryggraden. Intresse för skönhet och mode är ett mycket viktigt inslag för tjänsten och är du dessutom utbildad inom vår bransch är det meriterande men inget krav. Som person är du strukturerad, noggrann, ambitiös och ansvarsfull. Vi ser också att du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift, i både svenska och engelska.
Du ingår i vårt arbetsamma, härliga och driftiga marknadsteam och här är du prestigelös och bra på att samarbeta. Vi erbjuder en utvecklande roll i ett dynamiskt och ungt gäng i ett expansivt företag med en familjär anda. Här får man ta eget ansvar med varierande arbetsuppgifter i en spännande och pulserande miljö.


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre