Lediga jobb som Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare i Mellerud

Se lediga jobb som Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Näringslivsutvecklare i Melleruds kommun

Vad kul att du är intresserad av oss! Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkl... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av oss!
Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.
Ditt uppdrag
Har du erfarenhet av marknadsföring och brinner för utveckling av platsvarumärken och näringslivsfrågor? Som Näringslivsutvecklare på Melleruds kommun är du en del avTillväxenhetenoch arbetar aktivt för att sätta kommunen på kartan genom löpande produktion av innehåll till hemsidan och kommunens egna sociala kanaler. Du blir även enviktig länk mellan näringslivet och kommunen genom att arbeta för ett positivt och kreativt företagsklimat som bidrar till att allt fler vill välja Melleruds kommun som plats för sin verksamhet.
Samverkan och nätverksbyggande är framgångsfaktorer i uppdraget där du bidrar till expansion och utveckling i både existerande företag och nyetableringar genom att knyta sociala kontakter över förvaltningsgränserna, med allt från kommunens företagare till personer inom kommun, region och olika typer av samarbetspartners. Att hålla aktuella företagsregister uppdaterade och att samordna och administrera företagsbesök och företagsträffar, som t.ex. frukostmöten och informationsträffar är också en del av tjänsten. I kommunens antagna näringslivsstrategi finns en ambition om ”en väg in”, där du kommer fungera som en företagslots för näringslivet.
Tillsammans med dina kollegor på Tillväxtenheten tar du fram riktlinjer för den övergripande kommunikationen som ska stärka och implementera platsvarumärket Melleruds kommun.Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt och ska kunna identifiera, konceptualisera, paketera och marknadsföra de möjligheter och konkurrensfördelar som Mellerud har för både företag och människor.
Kvalifikationer
Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom relevant område ex: samhällsvetenskap och/eller affärsutveckling, alternativt erfarenhet från arbete med näringslivsfrågor, företagsutveckling, turism- och destinationsutveckling.
Tidigare erfarenhet av att utveckla eller implementera platsvarumärken eller driva förändringsprocesser är ett krav.Att planera, samordna och genomföra seminarier, nätverksträffar, och utbildningar är något som du gjort i ditt tidigare arbete. Erfarenhet av att vara aktiv i utvecklingsprojekt, driva eget företag, och att hantera tillstånd och företagsstöd är meriterande.
Det är viktigt att du har en bra social kompetens med en förmåga att utveckla goda och långsiktiga relationer då uppdraget kräver god förmåga att bygga nätverk, både på lokal och regional nivå. Som person är du är initiativrik, självgående och nyfiken med en stark drivkraft. Du är utvecklingsinriktad och vågar prova nya vägar, samtidigt som du är strukturerad och ordningsam.  Du kan uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar tobaksfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan.

För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre