Lediga jobb som Säkerhetsarbete i Mellerud

Se lediga jobb som Säkerhetsarbete i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Väktare

Ansök    Apr 8    Q Security AB    Väktare
Ett roligt och mångsidigt arbete – med möjlighet att påverka och förändra – yrkesmässigt och i din personliga utveckling. Du kommer att få en objektsanpassad utbildning om du är rätt person. Q Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Vart? Vi söker personal till Tanum Strömstad Trollhättan Uddevalla Mellerud med omnejd som Väktare Huvudsakligen Helger kväll/natt samt extra vid behov. Ve... Visa mer
Ett roligt och mångsidigt arbete – med möjlighet att påverka och förändra – yrkesmässigt och i din personliga utveckling. Du kommer att få en objektsanpassad utbildning om du är rätt person. Q Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Vart? Vi söker personal till Tanum Strömstad Trollhättan Uddevalla Mellerud med omnejd som Väktare Huvudsakligen Helger kväll/natt samt extra vid behov.
Vem är du? Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Väktarutbildning är ej krav men meriterande.
Vi kommer att utbilda dig om du är rätt person för oss.
Uppdragen kan komma in med kort varsel med inställelsetid men kan också vara planerade i förväg.
Som bevakningspersonal blir din uppgift att hantera omhändertagna personer, förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att arbeta i specifik miljö där det kan förekomma att vi behöver hantera personer som är påverkade av alkohol eller andra droger. Arbetstiderna är mycket varierande och förekommer alla tider på dygnet såväl vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Meriterande att du som sökande är utbildad Ordningsvakt Parkeringsvakt eller bägge delar. Visa mindre

Dalslands miljö- och energikontor söker energi- och klimatrådgivare

I Dalsland har vi samlat miljöorganisationen i ett gemensamt miljö- och energiförbund som verkar på uppdrag av Bengtsfors, Dals-Eds, Färgelanda och Melleruds kommuner. Organisationen består av en förbundsdirektion, en miljö- och energinämnd samt ett miljö- och energikontor. Dalslands miljö- och energikontor består av 25 kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar miljömålsinriktat och under stort eget ansvar. Förvaltningen arbetar med såväl myndighet... Visa mer
I Dalsland har vi samlat miljöorganisationen i ett gemensamt miljö- och energiförbund som verkar på uppdrag av Bengtsfors, Dals-Eds, Färgelanda och Melleruds kommuner. Organisationen består av en förbundsdirektion, en miljö- och energinämnd samt ett miljö- och energikontor.
Dalslands miljö- och energikontor består av 25 kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar miljömålsinriktat och under stort eget ansvar. Förvaltningen arbetar med såväl myndighetsfrågor som strategiska frågor. I vårt uppdrag ingår också att bedriva energi- och klimatrådgivning.
Då vår ena energi- och klimatrådgivare går på pappaledighet behöver vi en ersättare under hans ledighet. Den aktuella tjänsten är därför tidsbegränsad t.o.m. februari 2023 men kan eventuellt komma att förlängas. Tillträde snarast.
Vi erbjuder inspirerande arbetsuppgifter, gemenskap och trevliga kollegor. Hos oss har du flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, nära till naturen och goda kommunikationer. Placeringen av den aktuella tjänsten är på vårt kontor i Mellerud. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?


Ditt uppdrag
Den kommunala energi- och klimatrådgivningen är en oberoende och kostnadsfri tjänst som riktar sig till privatpersoner, föreningar och små- och medelstora företag.
Ditt arbete kommer att bidra till att de nationella energi- och klimatpolitiska målen nås. Du kommer att arbeta med att förmedla kunskap om energieffektivisering, energianvändning och dess klimatpåverkan i förbundets medlemskommuner samt Åmåls kommun.
Rådgivningen sker oftast via e-post och telefon eller genom platsbesök. Du kommer arbeta både efter förfrågan och uppsökande för att nå ut till målgrupperna, både på egen hand och i samarbete med andra aktörer. Till exempel genom att arrangera och delta på seminarier, mässor och studiebesök. En del av arbetet innefattar också att göra rådgivningen känd och erkänd vilket innebär arbete med marknadsföring och kommunikation.
Du kommer arbeta tillsammans med en av våra energi- och klimatrådgivare samt ingå i vår arbetsgrupp med miljöstrateger och energi- och klimatstrateger. I din roll som energi- och klimatrådgivare kommer du ingå i nätverket av rådgivare i Västra Götalands län. För mer information om energi- och klimatrådgivningen, besök gärna Energimyndighetens hemsida: www.energimyndigheten.se/ekr


Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning inom energi/teknik/miljö eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant. Vi ser det som meriterande om du har dokumenterad kunskap och erfarenhet inom energiområdet och av energieffektivisering i företag eller organisationer.
I rollen som rådgivare är det viktigt att du är utåtriktad och kommunikativ samt har en god förmåga att anpassa ditt sätt att kommunicera. Du behöver ha en god förmåga att hålla presentationer, föreläsningar och utbildningar och anpassa dessa efter målgruppens behov. Det är också viktigt att du har en god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete.
Rollen innebär mycket kommunikation och ställer därför krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi förutsätter att du har god IT- och datorvana och kan hantera Officepaketet i ditt dagliga arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.
För att påskynda rekryteringsprocessen kan vi komma att fortlöpande kalla intressanta kandidater till tjänsten för intervju. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser gärna att du bifogar CV och ett personligt brev till din ansökan.
Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan.
Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Väktare

Ansök    Nov 8    Q Security AB    Väktare
Vi erbjuder dig: Ett roligt och mångsidigt extraarbete – med möjlighet att påverka och förändra – yrkesmässigt och i din personliga utveckling. Du kommer att få en objektsanpassad utbildning om du är rätt person. QSecurity erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet Vem är du? Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga ... Visa mer
Vi erbjuder dig: Ett roligt och mångsidigt extraarbete – med möjlighet att påverka och förändra – yrkesmässigt och i din personliga utveckling. Du kommer att få en objektsanpassad utbildning om du är rätt person. QSecurity erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
Vem är du? Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Väktarutbildning är ej krav men meriterande. Vi står för utbildning om du är rätt person för oss. Uppdragen kan komma in med kort varsel med inställelsetid men kan också vara planerade i förväg. Som bevakningspersonal blir din uppgift att hantera omhändertagna personer, förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att arbeta i specifik miljö där det kan förekomma att vi behöver hantera personer som är påverkade av alkohol eller andra droger. Arbetstiderna är mycket varierande och förekommer alla tider på dygnet såväl vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Visa mindre

Simhallspersonal/Cafébiträde

Ansök    Sep 7    Melleruds kommun    Badvakt
Nu söker Melleruds kommuns tillväxtenhet två nya medarbetare som är fulla av energi. Som simhallspersonal/cafébiträde placeras du i Rådahallen. Arbetet hos oss är roligt, varierande och med möjligheter att växa som individ. Melleruds Kommun ligger mitt i den strategiska triangeln, Oslo - Stockholm - Göteborg, med goda kommunikationer. Mellerud är en del av landskapet Dalsland vid Vänerns västra strand. Här samsas småskaligheten med expansivt näringsliv. ... Visa mer
Nu söker Melleruds kommuns tillväxtenhet två nya medarbetare som är fulla av energi. Som simhallspersonal/cafébiträde placeras du i Rådahallen. Arbetet hos oss är roligt, varierande och med möjligheter att växa som individ.
Melleruds Kommun ligger mitt i den strategiska triangeln, Oslo - Stockholm - Göteborg, med goda kommunikationer. Mellerud är en del av landskapet Dalsland vid Vänerns västra strand. Här samsas småskaligheten med expansivt näringsliv. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster.
Arbetsuppgifter
Vi som jobbar här idag, är ett härligt gäng som älskar att möta våra kunder och leverera den bästa upplevelsen med suverän service. Tjänsten kommer innefatta arbete i simhallen som badvärd/simlärare, lokalvård samt arbete i caféterian och receptionen med dagliga uppgifter som innefattar kassahantering, lättare matberedning och kundkontakt.
Vem är du?
Det är viktigt att du som söker tjänsten delar denna passion med oss och känner stolthet i att bli en del av Rådahallens varumärke.
Vi söker dig som är självgående, driven och ansvarstagande. Du är entusiastisk och har ett lugnt och tryggt arbetssätt. Som ett ansikte utåt har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor, vi ser det som viktigt att sätta kunden i fokus och skänker alltid ett leende och ett positivt intryck.
Kvalifikationer
- Simkunnig.
- Flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Meriterande
-Kassa och datavana
- Utbildad simlärare eller erfarenhet som vi finner likvärdig.
- Utbildad inom simning/livräddning/HLR.
- Avslutad gymnasieutbildning
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Ansök snarast då vi tillämpar löpande rekrytering i rekryteringsprocessen. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.
Anställningsform
Vikariat 12 månader
Tillträde
Omgående, datum enligt överenskommelse Visa mindre

Väktare

Ansök    Jun 10    Q Security AB    Väktare
Vi erbjuder dig: Ett roligt och mångsidigt extraarbete – med möjlighet att påverka och förändra – yrkesmässigt och i din personliga utveckling. Du kommer att få en objektsanpassad utbildning om du är rätt person. QSecurity erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet Vem är du? Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga ... Visa mer
Vi erbjuder dig: Ett roligt och mångsidigt extraarbete – med möjlighet att påverka och förändra – yrkesmässigt och i din personliga utveckling. Du kommer att få en objektsanpassad utbildning om du är rätt person. QSecurity erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
Vem är du? Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Väktarutbildning är ej krav men meriterande. Vi står för utbildning om du är rätt person för oss. Uppdragen kan komma in med kort varsel med inställelsetid men kan också vara planerade i förväg. Som bevakningspersonal blir din uppgift att hantera omhändertagna personer, förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att arbeta i specifik miljö där det kan förekomma att vi behöver hantera personer som är påverkade av alkohol eller andra droger. Arbetstiderna är mycket varierande och förekommer alla tider på dygnet såväl vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Visa mindre

Polis till BF/IGV, till Östra och Västra Fyrbodal

Ansök    Nov 23    Polismyndigheten    Polisassistent
Är du redo för en större uppgift? Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag. Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 33 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Polisområde Fyrbodal omfattar 17 kommuner och är organiserat i tre lokalpolisområden; västra Fyrbodal, östra Fyrbodal och södra Fyrbodal. På polisområdesnivå finns en utredningssektion oc... Visa mer
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 33 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

Polisområde Fyrbodal omfattar 17 kommuner och är organiserat i tre lokalpolisområden; västra Fyrbodal, östra Fyrbodal och södra Fyrbodal. På polisområdesnivå finns en utredningssektion och ett områdeskansli.
ARBETSUPPGIFTER
Lokalpolisområdets ingripandeverksamhet innefattar såväl ingripande- som brottsförebyggande uppdrag och benämns internt som BF/IGV. Verksamheten bedrivs dygnet runt, året om. Vår verksamhet bedrivs på mindre ort, vilket innebär ett mångsidigt uppdrag. Delvis leds vårt arbete av larm som når oss via Regionledningscentralen, men övrig tid bygger på egna initiativ utifrån bland annat operativa inriktningar eller medborgarlöften.

Arbetet inom BF/IGV-verksamheten innehåller i huvudsak:
• Ingripandeverksamhet
• planlagd linjeverksamhet och insatser utifrån samverkansöverenskommelser, medborgarlöften och lokal lägesbild
• trafiksäkerhetsarbete enligt den nationella trafikstrategin
• arbete mot grov organiserad brottslighet i ett lokalt perspektiv
• arbete mot ungdomsbrottslighet
• arbete med stöd till brottsoffer
• brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete

Möjliga placeringsorter är Strömstad, Åmål eller Mellerud. Vänligen ange vid din ansökan vilken ort du söker dig till.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• godkänd polisexamen, i enlighet med Polisförordning (2014:1104)
• erfarenhet av ingripandeverksamheten inom polisen
• god kännedom om de regler och föreskrifter som gäller för arbetet
• giltigt B-körkort

Vidareutbildning som är relevant för arbetet inom ingripandeverksamheten är meriterande

Personliga egenskaper
Vi söker dig med god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga. Du är flexibel och kan agera med lugn och gott omdöme även under stressade situationer. Bland dina styrkor finns din förmåga att prioritera, samverka och ta eget ansvar. Du är öppen för utveckling och förändring av metoder och arbetssätt.


ÖVRIGT
Placeringsort: Strömstad, Åmål eller Mellerud

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 7 januari 2022. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Simlärare

Ansök    Maj 25    Melleruds kommun    Simhallsvakt
Nu söker Melleruds kommun, tillväxtenheten en ny medarbetare som är full av energi. Som simlärare placeras du i Rådahallen. Arbetet hos oss är roligt, varierande och med möjligheter att växa som individ. Vi söker dig som är utbildad simlärare, självgående, driven och ansvarstagande. Du är inspirerande och har ett lugnt och tryggt arbetssätt. Som simlärare har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämn... Visa mer
Nu söker Melleruds kommun, tillväxtenheten en ny medarbetare som är full av energi. Som simlärare placeras du i Rådahallen. Arbetet hos oss är roligt, varierande och med möjligheter att växa som individ.
Vi söker dig som är utbildad simlärare, självgående, driven och ansvarstagande. Du är inspirerande och har ett lugnt och tryggt arbetssätt. Som simlärare har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor. Sätter kunden i fokus och skänker alltid ett leende och ett positivt intryck.
Melleruds Kommun ligger mitt i den strategiska triangeln, Oslo - Stockholm - Göteborg, med goda kommunikationer. Mellerud är en del av landskapet Dalsland vid Vänerns västra strand. Här samsas småskaligheten med expansivt näringsliv. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster.
Arbetsuppgifter
Vi som jobbar här idag, är ett härligt gäng som älskar att möta våra kunder och leverera den bästa upplevelsen med suverän service. Det är viktigt att du som söker tjänsten delar denna passion med oss och känner stolthet i att bli en del av Rådahallens varumärke. Tjänsten kommer innefatta arbete i simhallen som badvärd, leda simundervisning och träningspass.
Arbete i caféterian och receptionen ingår också med dagliga uppgifter som innefattar kassahantering, lättare matberedning, kundkontakt och lokalvård.
Kvalifikationer
-Utbildad simlärare eller erfarenhet som vi finner likvärdig.
- Flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger.
- Kassa och datavana är meriterande.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Meriterande om du är utbildad livräddare.
Övrigt
Ansök snarast då vi tillämpar löpande rekrytering i rekryteringsprocessen. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.
Vikariatet kommer att vara 12 månader.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Simhallspersonal

Ansök    Okt 2    Melleruds kommun    Simhallsvakt
Melleruds kommun med cirka 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service. Rådahallen är plats med en stor bredd av sportaktiviteter. Tjänsten innefattar Vi på Rådahallen behöver fler som kan ta ansvar för vår simundervisning i olika former. Arbetet innebär även omväxlande uppgifter in... Visa mer
Melleruds kommun med cirka 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service. Rådahallen är plats med en stor bredd av sportaktiviteter.
Tjänsten innefattar
Vi på Rådahallen behöver fler som kan ta ansvar för vår simundervisning i olika former. Arbetet innebär även omväxlande uppgifter inom caféteria och reception för både gym- och simhall. Arbetet innefattar även allmänt städ i våra lokaler och arbetstiden ligger under dag, kväll och var fjärde helg. Det är viktigt för oss att du tar ett stort ansvar i kundbemötande då vi strävar efter att kunden alltid ska uppleva besök hos oss som positivt.
Dina kvalifikationer
•Vara utbildad Simlärare eller andra erfarenheter inom simning
• Kassa och datavana
• Personlig lämplighet
• God samarbetsförmåga och ansvarsfull
• Stresstålig
• Gymnasiekompetens
• Goda kunskaper i svenska och engelska Meriterande är om du har:
• Utbildning i HLR och Livräddning i vatten
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig att få arbeta i ett härligt gäng, friskvårdsbidrag samt semesterväxling för extra semesterdagar.
Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning, ange löneanspråk Visa mindre

Simhallspersonal

Ansök    Apr 1    Melleruds kommun    Simhallsvakt
Melleruds Kommun ligger mitt i den strategiska triangeln, Oslo - Stockholm - Göteborg, med goda kommunikationer. Mellerud är en del av landskapet Dalsland vid Vänerns västra strand. Här samsas småskaligheten med expansivt näringsliv. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster. Sportfiske, vandring, båtliv, motorcykelturer och camping är bara några exempel på vad du kan hitta på i vår kommuns fantastiska miljö. Om ar... Visa mer
Melleruds Kommun ligger mitt i den strategiska triangeln, Oslo - Stockholm - Göteborg, med goda kommunikationer. Mellerud är en del av landskapet Dalsland vid Vänerns västra strand. Här samsas småskaligheten med expansivt näringsliv. Vi har ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster. Sportfiske, vandring, båtliv, motorcykelturer och camping är bara några exempel på vad du kan hitta på i vår kommuns fantastiska miljö.
Om arbetsplatsen
Vi som jobbar här idag, är ett glatt gäng som älskar att möta våra kunder och ge dem en god service. Det är viktigt att du som söker tjänsten delar denna passion med oss och känner stolthet i ett noggrant utfört arbete.
Vem är du?
Vi söker Dig som vill jobba som cafébiträde och simlärare hos oss på Rådahallen. Jobbet är ett omväxlande arbete inom caféteria med kök samt reception för både gym och bad. Det ingår även att vara bad-värd i simhall samt utföra allmänt städ i våra lokaler. Vi präglas av att ta ansvar för att våra kunder så att de känner sig välkomna till vår anläggning och att deras besök upplevs positivt.
Kvalifikationer
Då vi har en badanläggning och all personal behöver kunna agera vid nödsituationer är simkunnighet ett krav. Som medarbetare hos oss ska du tycka om att ge bra och snabb service. Du har god samarbetsförmåga, hög stresstålighet och god social kompetens. För att arbeta hos oss ska du vara över 18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha:
Ett intresse för att hålla i simundervisning
Kassa och datavana
Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
Personlig lämplighet
God samarbetsförmåga
Ansvarsfull
Önskvärd merit är om du är utbildad simlärare samt utbildad i babysim.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med chans till förlängning.
Tillträde Augusti 2020, datum enligt överenskommelse. Visa mindre

Säljare Mellerud

Svenska Trygghetslösningar AB är idag ett etablerat säkerhetsföretag inom skydd för inbrott och brand, men även för enskilda individens behov av snabb och effektiv hjälp vid överfall i bostaden. Vi har snart funnits i fyra år och har redan vuxit till ett av Sveriges femte största och framgångsrika företag inom vår bransch då vi säljer marknadens smartaste inbrott- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Vår affärsidé? Enkelt och professionellt! Vi k... Visa mer
Svenska Trygghetslösningar AB är idag ett etablerat säkerhetsföretag inom skydd för inbrott och brand, men även för enskilda individens behov av snabb och effektiv hjälp vid överfall i bostaden.

Vi har snart funnits i fyra år och har redan vuxit till ett av Sveriges femte största och framgångsrika företag inom vår bransch då vi säljer marknadens smartaste inbrott- och brandskyddskoncept till privatpersoner.

Vår affärsidé?
Enkelt och professionellt!

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du har/är ;

• Hög servicekänsla och god social förmåga
• har viljan och hungern att sälja och vinna kunder
• är vänlig, positiv och lyhörd
• är målmedveten och tävlingsinriktad
• är självständig och driven
• Vara en pålitlig representant för företaget

Vad vi erbjuder?

• Frihet och stort ansvar i ditt arbete
• Möjligheten att förmedla marknadens bästa larmsystem
• Dagliga utmaningar och fantastiska kollegor
• Arbete som lönar sig

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.

Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer.
Körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant så skickar du din ansökan via formuläret på http://svenskatrygghetslosningar.se/jobba-hos-oss/


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket.
Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstartsmöte.
På kontoret finns kök och konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se Visa mindre

Säljare Mellerud

Svenska Trygghetslösningar AB är idag ett etablerat säkerhetsföretag inom skydd för inbrott och brand, men även för enskilda individens behov av snabb och effektiv hjälp vid överfall i bostaden. Vi har snart funnits i fyra år och har redan vuxit till ett av Sveriges femte största och framgångsrika företag inom vår bransch då vi säljer marknadens smartaste inbrott- och brandskyddskoncept till privatpersoner. Vår affärsidé? Enkelt och professionellt! Vi k... Visa mer
Svenska Trygghetslösningar AB är idag ett etablerat säkerhetsföretag inom skydd för inbrott och brand, men även för enskilda individens behov av snabb och effektiv hjälp vid överfall i bostaden.

Vi har snart funnits i fyra år och har redan vuxit till ett av Sveriges femte största och framgångsrika företag inom vår bransch då vi säljer marknadens smartaste inbrott- och brandskyddskoncept till privatpersoner.

Vår affärsidé?
Enkelt och professionellt!

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du har/är ;

• Hög servicekänsla och god social förmåga
• har viljan och hungern att sälja och vinna kunder
• är vänlig, positiv och lyhörd
• är målmedveten och tävlingsinriktad
• är självständig och driven
• Vara en pålitlig representant för företaget

Vad vi erbjuder?

• Frihet och stort ansvar i ditt arbete
• Möjligheten att förmedla marknadens bästa larmsystem
• Dagliga utmaningar och fantastiska kollegor
• Arbete som lönar sig

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.

Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer.
Körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant så skickar du din ansökan via formuläret på http://svenskatrygghetslosningar.se/jobba-hos-oss/


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket.
Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstartsmöte.
På kontoret finns kök och konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se Visa mindre