Lediga jobb som Simhallsföreståndare i Mellerud

Se lediga jobb som Simhallsföreståndare i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsledare sökes till Rådahallen

Vad kul att du är intresserad av oss! Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare ve... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av oss!

Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.


Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.


Om verksamheten

Rådahallen är en plats med en stor bredd av aktiviteter såsom simhall, sporthall samt andra privata verksamheter. Här arbetar 10 anställda med bland annat simskoleverksamhet, vattenpass, cafeteria, daglig drift och hallbokning till föreningar. Vi söker nu en verksamhetsledare som kan driva verksamheten framåt på ett affärsmässigt och utvecklande sätt. Som verksamhetsledare är du en del av Tillväxtenhetens arbetsgrupp som ansvarar för turism, näringsliv, folkhälsa och Rådahallen.


Arbetsuppgifter


Tjänsten kommer innefatta ansvar att driva simhallen och sporthallarna. I denna tjänst kommer du vara den person som ser till att vardagen fungerar tillsammans med övriga medarbetare. Du är den personen som ser till att våra olika beståndsdelar håller hög kvalitet genom badbevakning, simundervisning, bokningar, kassa, service och försäljning och ger våra besökare ett trevlig bemötande och god upplevelse hos oss. Du blir kontaktperson för våra föreningar och planerar deras bokningar för träning och matcher och övriga evenemang.


Du ansvarar för schemaläggning, personalplanering, arbetsmöten internt och samverkansmöten externt. Du kommer jobba i bokningssystemet, hantera fakturor, sköta den systematiska tillsynen i fastigheten, ansvara för besiktningar och kontroller som följer verksamheten. Vid behov ska du vara beredd att hoppa in i olika delar av verksamheten.


Vem är du? 

Det är viktigt att du som söker tjänsten har ett intresse av service och folkhälsa och känner stolthet i att utveckla Rådahallens varumärke.


Vi söker dig som är självgående, driven och ansvarstagande. Du är entusiastisk och har ett lugnt och tryggt arbetssätt. Som ett ansikte utåt har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor, vi ser det som viktigt att sätta kunden i fokus och skänker alltid ett leende och ett positivt intryck.


Kvalifikationer• Gymnasial utbildning
• Simlärarutbildning, poollivräddare eller annan utbildning som bedöms likvärdig samt erfarenhet av arbete i simhall.
• Kassa och datavana.
• Erfarenhet av schemaläggning.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Meriterande• Eftergymnasial utbildning relevant till verksamheten.
• Tidigare erfarenhet av att driva liknande verksamhet


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Utdrag ur belastningsregistret krävs för anställning, arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg (442.14).


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar rökfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan.
För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsledare

Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service. Tillväxtenheten är en del av kommunstyrelseförvaltningen och ansvarar för plan- och byggfrågor, mark-och exploateringsfrågor turism, näringsliv samt Rådahallen. Rådahallen är en plats med en stor bredd av aktivitet... Visa mer
Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service.
Tillväxtenheten är en del av kommunstyrelseförvaltningen och ansvarar för plan- och byggfrågor, mark-och exploateringsfrågor turism, näringsliv samt Rådahallen.
Rådahallen är en plats med en stor bredd av aktiviteter såsom simhall, sporthall samt andra privata verksamheter.
Här arbetar 10 anställda med bland annat simskoleverksamhet, vattenpass, cafeteria, daglig drift och hallbokning till föreningar.
Vi söker nu en verksamhetsledare som kan driva verksamheten framåt på ett affärsmässigt och utvecklande sätt.
Arbetsuppgifter
Att leda, utveckla och marknadsföra Rådahallen på ett affärsmässigt sätt och ha ett operativt helhetsansvar.
I tjänsten ingår budgetuppföljning samt ansvar för arbetsmiljöuppgifter, teknisk drift med mera.
Vid behov ska du vara beredd att hoppa in i olika delar av verksamheten.
Det är viktigt för oss att du tar ett stort ansvar i kundbemötande då vi strävar efter att kunden alltid skall uppleva besök hos oss som positivt.
Vem är du?
En driven verksamhetsledare som med stort engagemang stöttar tillväxtchefen i den operativa dagliga driften. Du har lätt för att arbeta både i grupp och självständigt och är en drivande person som gillar utmaningar och är stresstålig.
Vi sätter som krav att du har minst gymnasial utbildning, en god förståelse för ekonomi samt viss teknisk kunskap.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva liknande verksamhet och har en god förståelse för arbetsmiljöarbete.
Du besitter stor förmåga att bemöta kunder och är serviceinriktad och gillar varierade arbetsuppgifter samt ser helheten i verksamheten och nya möjligheter till utveckling.
Vi sätter stort värde på personlig lämplighet.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig att få arbeta i ett härligt gäng med ett omväxlande arbete. Du kommer att träffa många människor i ditt dagliga arbete och kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av verksamheten.
Melleruds kommun erbjuder friskvårdsbidrag samt semesterväxling för extra semesterdagar.


Välkommen med din ansökan, CV och personliga brev.
Ange referens: Verksamhetsledare Rådahallen 2020
Provanställning kan komma att tillämpas.
Lönesättning är individuell, ange löneanspråk. Visa mindre