Lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Mellerud

Se lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Sjuksköterska med intresse för psykiatri till kommunal primärvård

Är du sjuksköterska, intresserad av psykiatri och vill arbeta i en kommunal primärvård med gott arbetsklimat och framåtanda? Då är detta tjänsten för dig! Om verksamheten Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.... Visa mer
Är du sjuksköterska, intresserad av psykiatri och vill arbeta i en kommunal primärvård med gott arbetsklimat och framåtanda? Då är detta tjänsten för dig!


Om verksamheten


Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. 


Inom den kommunala primärvården i Mellerud arbetar 30 sjuksköterskor, undersköterska, administratör och enhetschef. Här finns en god arbetsmiljö och ett positivt arbetsklimat där vi gör vårt bästa för att värna om våra patienter och varandra. Om du arbetar hos oss blir du en del av en kompetent och självständig arbetsgrupp som är van att tänka lösningsfokuserat. Här finns också goda möjligheter till  kompetensutveckling och flera av medarbetarna har specialistubildning med olika inriktningar t.ex distrikt, onkologi, demens och vård av äldre. Vi utgår alla från samma lokal vilket vi tycker gynnar arbetsklimat, samarbete, fördelning av resurser och kompetensutveckling. Lokalen  ligger bredvid tågstationen så det är lätt att åka kollektivt. 


Arbetsuppgifter


Som psykiatrisjuksköterska hos oss har du patientansvar för patienter i ordinärt boende och på gruppbostad inom LSS. En viktig del i arbetet är att handleda, stötta och kompetensuteckla omvårdnadspersonal och kollegor. Inom hemstjänsten finns ett helt nystartat psykiatriteam där du kommer att vara en viktig del.  


Tjänsten innebär arbete dagtid måndag till fredag.


Kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse för psykiatri. Om du har specialistutbildning inom psykiatri och/eller erfarenhet av arbete inom psykatri är det meriterande. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. B-körkort med manuell växling krävs.


Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar rökfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan.
För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre