Lediga jobb som Skolassistent i Mellerud

Se lediga jobb som Skolassistent i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Skoladministratör

Ansök    Apr 19    Melleruds kommun    Skolassistent
Vad kul att du är intresserad av oss! Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkl... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av oss!
Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.
Om verksamheten
Nordalsskolan är en F-6 skola centrelat belägen i Mellerud. På skolan finns ca 45 medarbetare och 320 elever. Du kommer arbeta nära skolans rektor och ha ett nära samarbete med kommunens övriga skoladministratörer. Nordalsskolan arbetar aktivt med god arbetsmiljö och "vi-känsla". 
Arbetsuppgifter
Du som söker ska ha vana av att arbeta med skoladministrativa uppgifter och ha goda datakunskaper då du dagligen kommer att hantera olika system. Några av dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: 
Lönehantering, budgethantering, fakturor, statistik, pro capita, skola 24, dokumentation av personalhandlingar, frånvarorapport elever, upprätta anställningsavtal, diarieföring.
Du ska också vara kunnig i Office 365. Vi söker dig som är positiv och flexibel, ansvarstagande och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du behöver kunna arbeta självständigt men också ha lätt att samverka med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer
Minst gymnasieutbilding och minst 5 års erfarenhet av arbete som skoladministratör.
Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar tobaksfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan. Vi kommer att påbörja intervjuver innan sista ansökningdag. Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag. 

För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre