Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Mellerud

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Mellerud. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Mellerud som finns hos arbetsgivaren.

Professionell Städare/Lokalvårdare – Behovsanställning

Lollo Willners Alltjänst är på jakt efter en engagerad och erfaren städare/lokalvårdare för en flexibel behovsanställning med garantierad grund på 75% arbetstid, samt möjlighet till ytterligare timmar efter behov. Anställningsinformation: Omfattning: Behovsanställning med en garanterad grund på 75% arbetstid Möjlighet till mer arbete: Flexibilitet att arbeta ytterligare timmar efter behov Kvalifikationer: Obligatoriskt körkort och tillgång till egen b... Visa mer
Lollo Willners Alltjänst är på jakt efter en engagerad och erfaren städare/lokalvårdare för en flexibel behovsanställning med garantierad grund på 75% arbetstid, samt möjlighet till ytterligare timmar efter behov.


Anställningsinformation:
Omfattning: Behovsanställning med en garanterad grund på 75% arbetstid
Möjlighet till mer arbete: Flexibilitet att arbeta ytterligare timmar efter behovKvalifikationer:
Obligatoriskt körkort och tillgång till egen bil
Erfarenhet från arbete inom städbranschen är meriterandeArbetsbeskrivning:
Vi söker dedikerade individer som kan ansluta till vårt team omgående. Du bör vara en noggrann och ansvarsfull person som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. En stark servicekänsla och ha en förmåga att skapa goda relationer både inom teamet och med våra kunder. Punktlig närvaro är en prioritet.
Du kommer att engagera dig i olika städuppgifter inklusive privat hemstädning, flyttstädning, byggstädning, samt städning av kontor och industriella miljöer, inklusive fönsterputsning. Arbetet innefattar främst uppdrag hos våra kunder i Melleruds kommun och närliggande områden.


Ansökningsprocess:
Skicka in ditt CV, ett personligt brev, samt relevanta referenser till [email protected]
______


Mer om företaget:
Lollo Willners Alltjänst, ett dynamiskt växande företag inom städbranschen, är välkänt för sin höga kvalitet och personliga service. Genom vår jordnära inställning, skapar vi en arbetsmiljö där varje medarbetare värderas och känner sig uppskattad. Vi sätter stort värde på att bygga starka relationer, både internt i teamet och med våra kunder.
Vårt team är hjärtat av vår verksamhet, bestående av dedikerade och erfarna individer som delar en gemensam passion för service. Vi tror starkt på betydelsen av att stötta varandra och vara flexibla, vilket är centrala delar av vår arbetskultur.
Vid Lollo Willners Alltjänst lägger vi stor vikt vid samarbete, ömsesidig hjälp och anpassningsförmåga för att möta nya utmaningar. Genom att arbeta tillsammans i en anda av öppenhet och ärlighet, bidrar vi till en positiv och produktiv atmosfär för alla. Visa mindre

Hemstäd/lokalvårdare

Vi söker efter medarbetare som kan börja med en timanställning och finns goda möjligheter till tillsvidareanställning. Det är arbete hos våra hemstädskunder och en del företagskunder. Att arbeta inom hemstädning betyder att vi städar alla möjliga olika hem. Hos både äldre, unga och barnfamiljer och alla med olika behov. Vi levererar högsta kvalitet på städning och du kommer få en grundutbildning i vår städning och rutiner. Information om de olika uppdragen... Visa mer
Vi söker efter medarbetare som kan börja med en timanställning och finns goda möjligheter till tillsvidareanställning.
Det är arbete hos våra hemstädskunder och en del företagskunder.
Att arbeta inom hemstädning betyder att vi städar alla möjliga olika hem. Hos både äldre, unga och barnfamiljer och alla med olika behov. Vi levererar högsta kvalitet på städning och du kommer få en grundutbildning i vår städning och rutiner. Information om de olika uppdragen, checklistor mm kommer alltid finnas tillgängligt.
Vi söker en härlig medarbetare som kan arbeta ensam men som också trivs att arbeta i team. Du kan se kundens behov och ge dem en härlig känsla av nystädat. Du är anpassningsbar och serviceinriktad. Arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag. Visa mindre

Sommarvikarie hemstäd/lokalvård

Vi söker efter semestervikarier som kan täcka upp och arbeta extra hos oss under sommaren 2023. Det är arbete hos våra hemstädskunder och en del företagskunder. Vi söker dig som är intresserad av en timanställning och kan arbeta framför allt veckorna 26–33, samt hoppa in där behovet finns övriga veckor. Om du trivs, har viljan och vill fortsätta utvecklas med oss finns det goda möjligheter att förlänga sin anställning. Att arbeta inom hemstädning betyder a... Visa mer
Vi söker efter semestervikarier som kan täcka upp och arbeta extra hos oss under sommaren 2023. Det är arbete hos våra hemstädskunder och en del företagskunder.
Vi söker dig som är intresserad av en timanställning och kan arbeta framför allt veckorna 26–33, samt hoppa in där behovet finns övriga veckor. Om du trivs, har viljan och vill fortsätta utvecklas med oss finns det goda möjligheter att förlänga sin anställning.
Att arbeta inom hemstädning betyder att vi städar alla möjliga olika hem. Hos både äldre, unga och barnfamiljer och alla med olika behov. Vi levererar högsta kvalitet på städning och du kommer få en grundutbildning i vår städning och rutiner. Information om de olika uppdragen, checklistor mm kommer alltid finnas tillgängligt.
Vi söker en härlig medarbetare som kan arbeta ensam men som också trivs att arbeta i team. Du kan se kundens behov och ge dem en härlig känsla av nystädat. Du är anpassningsbar och serviceinriktad. Arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag. Visa mindre

Lokalvårdare till Serviceenheten semestervikariat

Vad kul att du är intresserad av oss! Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkl... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av oss!
Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.
Om verksamheten
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för den tekniska försörjningen inom Melleruds kommun. Förvaltningen arbetar på uppdrag av Kommunstyrelsen som fungerar som teknisk nämnd i Melleruds kommun.
Som medarbetare inom Serviceenheten har du tillsammans med ca 60 kollegor och har ansvar för att städa ca 48?000 m² golvyta och servera mat till våra förskolor, skolor och äldreomsorg. Tjänsten är ett sommarvikariat samt timanställning ocharbetstiden ligger under dagtid.
Kvalifikationer
Du ska besitta förmågan både att kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel, stresstålig och har förmåga till helhetssyn. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med hög social kompetens, då arbetet innebär mycket kontakt med våra kommuninvånare. I arbetet kommer du att använda tekniska hjälpmedel så som dator, telefoner och städmaskiner.
B-körkort för manuell bil samt tillgång till egen bil är ett krav. Erfarenhet av lokalvård och utbildning inom lokalvård är meriterande.
Intervjuer och urval kommer ske löpande.
Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar tobaksfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan.

För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Melleruds kommun söker lokalvårdare till Serviceenheten vikariat 75%

Lokalvårdare till Serviceenheten vikariat 75% Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för den tekniska försörjningen inom Melleruds kommun. Förvaltningen arbetar på uppdrag av Kommunstyrelsen som fungerar som teknis... Visa mer
Lokalvårdare till Serviceenheten vikariat 75%
Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service.
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för den tekniska försörjningen inom Melleruds kommun. Förvaltningen arbetar på uppdrag av Kommunstyrelsen som fungerar som teknisk nämnd i Melleruds kommun.
Verksamhetsbeskrivning
Som medarbetare inom Serviceenheten har du tillsammans med ca 30 kollegor och har ansvar för att städa ca 48?000 m² golvyta. Vi arbetar bland annat med höghöjdstäd och annan efterfrågad lokalvård. Tjänsten är för närvarande placerad i kommunens högstadieskola och städning/arbetstiden ligger under dagtid kl 7.00-13,30. Vikariatet är till 30/6–22
Kvalifikationer
För arbetet krävs minst prylutbildning. Du ska besitta förmågan både att kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel, stresstålig och har förmåga till helhetssyn. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med hög social kompetens, då arbetet innebär mycket kontakt med våra kommuninvånare. I arbetet kommer du att använda tekniska hjälpmedel så som dator och städmaskiner.
B-körkort för manuell bil samt tillgång till egen bil är ett krav. Utbildning minst prylutbildning eller annan likvärdig utbildning. Minst 2 års erfarenhet av lokalvård.
Intervjuer och urval kommer ske löpande
Melleruds kommun verkar aktivt med att minska pappersanvändningen så ansök gärna via e-post: [email protected]
Anställningsform Vikariat
Anställningens omfattning Deltid 75%
Lön Individuell lönesättning
Kontakt Martin Zetterström, Enhetschef
Telefon 0530–18177
Mail [email protected]
Referens Lokalvårdare Rådaskolan
Publicerat 2021-12-02
Sista ansökningsdag 2021-12-14
Tillträde Enligt överenskommelse Visa mindre

Servicemedarbetare till hemstädning och lokalvård i Mellerud

Ansök    Feb 28    Buskhaga KB    Städare/Lokalvårdare
Tycker du om städning är social och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Buskhaga hemservice i Mellerud! Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som vill arbeta i Mellerud med omnejd både extra på timmar och fast-tjänst. Arbetet innebär regelbunden städning hos privatpersoner och företag. Det är viktigt att du tycker om att städa och göra rent, du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig.... Visa mer
Tycker du om städning är social och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Buskhaga hemservice i Mellerud!
Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som vill arbeta i Mellerud med omnejd både extra på timmar och fast-tjänst. Arbetet innebär regelbunden städning hos privatpersoner och företag. Det är viktigt att du tycker om att städa och göra rent, du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig.
Vi har varierande städuppdrag både i privat och företagsmiljö. Hemstädning,
fönsterputs, flyttstädning, golvvård, byggstädning mm. Vårt uppdrag är att underlätta våra kunders vardag och ge dem tid över till det de vill eller behöver göra. Som att ta hand om sig själv och familjen.
Läs gärna på om oss innan du söker. www.buskhagahemservice.se
Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet . Vi hjälper våra kunder med tjänster som veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning och flyttstädning Visa mindre

Sommarvikariat/Extrajobb städning i Mellerud med omnejd

Ansök    Maj 5    Buskhaga KB    Städare/Lokalvårdare
Tycker du om städning är social och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Buskhaga hemservice i Mellerud med omnejd. Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som vill arbeta i Mellerud med omnejd. Vi söker dig som vill ha sommarvikariat och dig som vill jobba extra på timmar. Arbetet innebär regelbunden städning hos privatpersoner och företag. Det är viktigt att du tycker om att städa och göra rent, du sk... Visa mer
Tycker du om städning är social och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Buskhaga hemservice i Mellerud med omnejd.
Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som vill arbeta i Mellerud med omnejd. Vi söker dig som vill ha sommarvikariat och dig som vill jobba extra på timmar. Arbetet innebär regelbunden städning hos privatpersoner och företag. Det är viktigt att du tycker om att städa och göra rent, du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig.
Vi har varierande städuppdrag både i privat och företagsmiljö. Hemstädning,
fönsterputs, flyttstädning, golvvård, byggstädning mm. Vårt uppdrag är att underlätta våra kunders vardag och ge dem tid över till det de vill eller behöver göra. Som att ta hand om sig själv och familjen.
Läs gärna på om oss innan du söker. www.buskhagahemservice.se
Obs: Alla ansökningar sker via vår hemsida: [email protected]
http://www.buskhagahemservice.se/jobba-hos-oss/
Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet . Vi hjälper våra kunder med tjänster som veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning och flyttstädning
#jobbjustnu Visa mindre

Söker lokalvårdare till vårt städteam

Hej! vi söker en eller flera medarbetare till vårt lilla städteam för timanställning som kan utökas till fast tjänst så småningom om. erfarenhet av jobb inom lokalvård/städ prioriteras. Vi har mest hemstäd men även flyttstäd. alla svar bejakas och de flesta går vidare till anställningsintervju. Du måste kunna göra dej förstådd i tal och skrift på svenska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att a... Visa mer
Hej!
vi söker en eller flera medarbetare till vårt lilla städteam för timanställning som kan utökas till fast tjänst så småningom om.
erfarenhet av jobb inom lokalvård/städ prioriteras.
Vi har mest hemstäd men även flyttstäd.
alla svar bejakas och de flesta går vidare till anställningsintervju.
Du måste kunna göra dej förstådd i tal och skrift på svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Melleruds kommun söker lokalvårdare/måltidsbiträde till Serviceenheten 50%

Lokalvårdare/Måltidsbiträde till Serviceenheten 50% Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för den tekniska försörjningen inom Melleruds kommun. Förvaltningen arbetar på uppdrag av Kommunstyrelsen som fungerar som ... Visa mer
Lokalvårdare/Måltidsbiträde till Serviceenheten 50%
Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service.
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för den tekniska försörjningen inom Melleruds kommun. Förvaltningen arbetar på uppdrag av Kommunstyrelsen som fungerar som teknisk nämnd i Melleruds kommun.
Verksamhetsbeskrivning
Som medarbetare inom Serviceenheten har du tillsammans med ca 60 kollegor och har ansvar för att städa ca 48?000 m² golvyta och servera mat till våra förskolor, skolor och äldreomsorg. Tjänsten är för närvarande placerad i kommunens förskola i Grinstad och arbetstiden ligger under dagtid kl 9.00-13,00. Tjänsten är tidsbegränsad från 220201 - 230131
Kvalifikationer
För arbetet krävs minst prylutbildning samt livsmedelshygienutbildning. Du ska besitta förmågan både att kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel, stresstålig och har förmåga till helhetssyn. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med hög social kompetens, då arbetet innebär mycket kontakt med våra kommuninvånare. I arbetet kommer du att använda tekniska hjälpmedel så som dator, telefoner och städmaskiner.
B-körkort för manuell bil samt tillgång till egen bil är ett krav. Utbildning minst prylutbildning eller annan likvärdig utbildning. Minst 2 års erfarenhet av lokalvård/matservering.
Intervjuer och urval kommer ske löpande
Melleruds kommun verkar aktivt med att minska pappersanvändningen så ansök gärna via e-post: [email protected]
Anställningsform Tidsbegränsad
Anställningens omfattning Deltid 50 %
Lön Individuell lönesättning
Kontakt Martin Zetterström, Enhetschef
Telefon 0530–18177
Mail [email protected]
Referens Serviceenheten Grinstad
Publicerat 2021-12-02
Sista ansökningsdag 2021-12-14
Tillträde Enligt överenskommelse Visa mindre

Melleruds Kommun söker Lokalvårdare till Serviceenheten , Vikariat 75 %

Verksamhetsbeskrivning.Som medarbetare inom Serviceenheten har du tillsammans med verksamhetsledaren och ca 25 kollegor ansvar för att städa ca 40 000 m² golvyta. Vi arbetar även med höghöjdstäd och annan efterfrågad lokalvård.KvalifikationerUtbildning minst prylutbildning. Du skall ha förmåga att kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel, stresstålig och har förmåga t... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning.Som medarbetare inom Serviceenheten har du tillsammans med verksamhetsledaren och ca 25 kollegor ansvar för att städa ca 40 000 m² golvyta. Vi arbetar även med höghöjdstäd och annan efterfrågad lokalvård.KvalifikationerUtbildning minst prylutbildning. Du skall ha förmåga att kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel, stresstålig och har förmåga till helhetssyn. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med hög social kompetens, då arbetet innebär mycket kontakt med våra kommuninvånare. I arbetet kommer du att använda tekniska hjälpmedel så som dator och städmaskiner. Tjänsten kan innebära förflyttning mellan de olika verksamhetsområden inom lokalvården. Tjänsten är placerad på Rådaskolan område.Krav: B-körkort samt tillgång till egen bil. Utbildning minst prylutbildning. Minst 1 års erfarenhet av lokalvård.Varaktighet Vikariat, deltid 75%.Tillträde 5 augusti 2019 eller enligt överenskommelse, som längst t.o.m. 31 augusti  2020.Löneform Månadslön. Melleruds kommun tillämpar individuell lönesättning.Frågor om tjänsten ställs till Servicechef Martin Zetterström 0530-181 77 eller [email protected] kontaktpersoner nås via kommunens växel 0530- 180 00.Ansökan med personligt brev och CV ska vara kommunen tillhanda senast 2019-05-30. Intervjuer och urval kommer ske löpande.Melleruds Kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, 464 80 Mellerud. Ange referens: ”Lokalvårdare serviceenheten”.Melleruds kommun verkar aktivt med att minska pappersanvändningen så ansök gärna via e-post: [email protected] Vi skickar inte tillbaka insända betyg och intyg.Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Städare

Städare sökes för hemstäd flyttstäd mm i Dalsland och 3 stadsområdet B kort är ett krav. Tala och förstå svenska Visa mer
Städare sökes för hemstäd flyttstäd mm i Dalsland och 3 stadsområdet B kort är ett krav. Tala och förstå svenska Visa mindre

Lokalvårdare till Serviceenheten 50 %

Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för den tekniska försörjningen inom Melleruds kommun. Förvaltningen arbetar på uppdrag av Kommunstyrelsen som fungerar som teknisk nämnd i Melleruds kommun. Verksamhetsbesk... Visa mer
Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service.
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för den tekniska försörjningen inom Melleruds kommun. Förvaltningen arbetar på uppdrag av Kommunstyrelsen som fungerar som teknisk nämnd i Melleruds kommun.


Verksamhetsbeskrivning
Som medarbetare inom Serviceenheten har du tillsammans med ca 25 kollegor och har ansvar för att städa ca 40?000 m² golvyta. Vi arbetar bland annat med höghöjdstäd och annan efterfrågad lokalvård. Tjänsten är för närvarande placerad i kommunens bibliotek och städning/arbetstiden ligger under förmiddagar då biblioteket har stängt för allmänheten.
Kvalifikationer
För arbetet krävs minst prylutbildning. Du ska besitta förmågan både att kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel, stresstålig och har förmåga till helhetssyn. Det är viktigt att du är en serviceinriktad person med hög social kompetens, då arbetet innebär mycket kontakt med våra kommuninvånare. I arbetet kommer du att använda tekniska hjälpmedel så som dator och städmaskiner. I tjänsten förekommer det en viss del av vaktmästeri.
B-körkort för manuell bil samt tillgång till egen bil är ett krav. Utbildning minst prylutbildning eller annan likvärdig utbildning. Minst 2 års erfarenhet av lokalvård.
Intervjuer och urval kommer ske löpande, provanställning kan komma att tillämpas.
Melleruds kommun verkar aktivt med att minska pappersanvändningen så ansök gärna via e-post: [email protected]


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid 50%
Lön Individuell lönesättning
Kontakt Martin Zetterström, Enhetschef
Telefon 0530–18177
Mail [email protected]
Referens Lokalvårdare Bibliotek
Publicerat 2021-12-16
Sista ansökningsdag 2021-12-31
Tillträde Enligt överenskommelse Visa mindre